Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Cramby

Jämför och hitta det billigaste priset på Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ är skriven av Jonas Cramby och gavs ut 2017-05-20.

Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som bok, ljudbok eller e-bok.
Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ. Boken är skriven av författaren Jonas Cramby. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ var 2017-05-20.

Originalspråket som Jonas Cramby skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Nationella & regionala kök vilket ger den Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 190 x 20 mm och den väger så mycket som 867 g. Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ ISBN är 9789127148055. Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ är en fristående bok .


Läs Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som bok

För dig som vill köpa och läsa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som ljudbok

Vill du lyssna på Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ som pocket

Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ
 • Författare: Jonas Cramby
 • Genre: Nationella & regionala kök
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-05-20
 • Pris: 227
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 250 x 190 x 20 mm
 • SAB: Qcaa
 • ISBN: 9789127148055

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ?

Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ är skriven av författaren Jonas Cramby

När gavs Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-20.

Var kan jag köpa Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ?

Vi rekommenderar att du köper Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Begränsad upplaga! Första upplagan har en öppen bindning med grön tråd. Upplagorna därefter har ett normalt utförande. “Jag vill äta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivå.” Allt om Mat Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus. Det är även ett oerhört socialt sätt att äta. Alla hjälps åt, man sträcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man är så full av skratt, och blaskig iskall lager, att man måste hålla sig i golvet för att inte trilla av. Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det är också en mindfulnessövning. Råvaror, porslin och verktyg väljs med omsorg och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjälp av lite övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt. Jonas Cramby är matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och Taco loco. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen. “Jonas Cramby prickar av nästa matlagningstrend.”Umeå Tidning “Kul, inspirerande och säkert mycket gott.”Buffé “Jonas Cramby slår ett slag för enkel men kvalitativ grillning.”Allt om Vin “I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning står allt du behöver veta för att lyckas.”Lantliv “Det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande men mycket inspirerande recept.”Dalarnas Tidning “Häftig och inspirerande matkonstbok för såväl mat- som grillnördar. Boken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag.”I Form “Glöm villaträdgårdarnas maffiga statussymboler och de senaste åren allt större köttstycken. När du grillar japanskt är det enkla, portabla grillar som gäller. Så enkla att vem som helst kan tillaga en festmåltid.”Allt om Mat “Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, därman grillar gott med lite ansträngning. Förutom recept på koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lär man sig konsten att grilla som en i mindfullness.”Blekinge Läns TidningBoken är mer än en vanlig kokbok, det är en studie i ett sätt att leva och äta som verkligen inspirerar till sköna grillkvällar i goda vänners lag. I Form

Utgivande förlag: Natur &amp