Jämtländska mord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Jämtländska mord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jämtländska mord är skriven av Bengt Eriksson och gavs ut 2011-11-26.

Jämtländska mord som bok, ljudbok eller e-bok.
Jämtländska mord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jämtländska mord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jämtländska mord. Boken är skriven av författaren Bengt Eriksson. Budrik förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jämtländska mord var 2011-11-26.

Originalspråket som Bengt Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Oer,364.1 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jämtländska mord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 139 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 17 mm och den väger så mycket som 570 g. Jämtländska mord ISBN är 9789163397448. Jämtländska mord är en fristående bok .


Läs Jämtländska mord som bok

För dig som vill köpa och läsa Jämtländska mord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jämtländska mord som ljudbok

Vill du lyssna på Jämtländska mord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jämtländska mord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jämtländska mord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jämtländska mord som pocket

Jämtländska mord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jämtländska mord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jämtländska mord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jämtländska mord
 • Författare: Bengt Eriksson
 • Genre:
 • Förlag: Budrik förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-11-26
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 139
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 17 mm
 • SAB: Oer,364.1
 • ISBN: 9789163397448

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jämtländska mord?

Jämtländska mord är skriven av författaren Bengt Eriksson

När gavs Jämtländska mord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-11-26.

Var kan jag köpa Jämtländska mord?

Vi rekommenderar att du köper Jämtländska mord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det kan många gånger vara en hårfin skillnad mellan att ett mord blir en spännande historia som berättas vidare i decennier – eller att ett mord bara blir sjaskigt. I “Jämtländska mord” har författaren Bengt Eriksson tittat närmare på 17 olika mord som skett i Jämtlands län och sedan, i större eller mindre omfattning, levt vidare i folkmedvetandet. Några mord har nästan uppnått legendstatus.

Utgivande förlag: Budrik förlag