Jägarna på Karinhall – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carl-Henning Wijkmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Jägarna på Karinhall innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jägarna på Karinhall är skriven av Carl-Henning Wijkmark och gavs ut 2013-09-13.

Jägarna på Karinhall som bok, ljudbok eller e-bok.
Jägarna på Karinhall

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 268

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jägarna på Karinhall

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jägarna på Karinhall. Boken är skriven av författaren Carl-Henning Wijkmark. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jägarna på Karinhall var 2013-09-13.

Originalspråket som Carl-Henning Wijkmark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jägarna på Karinhall i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 284 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 128 x 18 mm och den väger så mycket som 380 g. Jägarna på Karinhall ISBN är 9789174993714. Jägarna på Karinhall är en fristående bok .


Läs Jägarna på Karinhall som bok

För dig som vill köpa och läsa Jägarna på Karinhall som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 268 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jägarna på Karinhall som ljudbok

Vill du lyssna på Jägarna på Karinhall som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jägarna på Karinhall som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jägarna på Karinhall som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jägarna på Karinhall som pocket

Jägarna på Karinhall finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jägarna på Karinhall med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jägarna på Karinhall med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jägarna på Karinhall
 • Författare: Carl-Henning Wijkmark
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2013-09-13
 • Pris: 268
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 284
 • Fysiska dimensioner: 200 x 128 x 18 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174993714

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jägarna på Karinhall?

Jägarna på Karinhall är skriven av författaren Carl-Henning Wijkmark

När gavs Jägarna på Karinhall ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-13.

Var kan jag köpa Jägarna på Karinhall?

Vi rekommenderar att du köper Jägarna på Karinhall hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Året är 1936 och Hitler och Goebbels jättelika propaganda spektakel Berlinolympiaden går av stapeln. Samtidigt arrangerar Göring sin årliga jaktfest på slottet Karinhall strax utanför huvudstaden. Den norske maratonlöparen Roar Trøgesen förirrar sig in på de karinhallska ägorna och blir ofrivilligt vittne till firandets kusligt välorganiserade galenskap.Med excesser i välhängt viltkött, årgångsviner och hor ba letten från Friedrichstrasse gör festvärden Göring sitt bästa för att skymma de storpolitiska planer som smids i rusets dimma.Med förord av författaren och kritikern Steve Sem-Sandberg.»Detta karnevaliska lustmord på nazis men är en läsfest utan like. En av de roligaste romaner som skrivits på det svenska språket.«Gabriella Håkansson, DN»Det är orgier i superi, frosseri och häm ningslös älskog invävt i makt- och spionintriger. En rysansvärt påträngande läsfest.«Gunder Andersson, Aftonbladet»Jägarna på Karinhall är en hejdlös saga som präglas av excesser i alla instanser, stilis tiskt, såväl som i mat, sex och i själva intrigen. Och över den djupt perverterade atmosfär som breder ut sig, tronar herr Göring själv, glupsk, olycks bådande och lynnig, i vita puff ärmar. Förbannat kul läsning!«Jenny Högström, Helsingborgs Dagblad»En dunderdebut.«Nina Lekander, Expressen»Brutal realism blandas med operaaktiga överdrifter, dokumentärroman med thriller, men också med ren pornografi. En originell och skrämmande roman.«Johan Dahlbäck, GPCarl-Henning Wijkmark föddes 1934 i Stockholm. Jägarna på Karinhall [1972] är hans debut roman, omtalad för sin tunga kritik av maktbegäret, och en av de starkaste svenska skönlitterära debuterna någonsin. Carl-Henning Wijkmark fick sitt internationella genombrott med Dressinen [1983] och mottog 2007 års Augustpris för romanen Stundande natten.

Utgivande förlag: Modernista