Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carin Von Sydow

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt är skriven av Carin Von Sydow och gavs ut 2012-05-18.

Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 201

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt. Boken är skriven av författaren Carin Von Sydow. Wahlström &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt var 2012-05-18.

Originalspråket som Carin Von Sydow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz Karlfeldt, Gerda,Gcz Karlfeldt, Erik Axel,920.02,839.7 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 270 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som . Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt ISBN är 9789146000938. Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt är en del av serien: WW POD.


Läs Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 201 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som ljudbok

Vill du lyssna på Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt som pocket

Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt
 • Författare: Carin Von Sydow
 • Genre:
 • Förlag: Wahlström &amp
 • Utgivningsdatum: 2012-05-18
 • Pris: 201
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 270
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Lz Karlfeldt, Gerda,Gcz Karlfeldt, Erik Axel,920.02,839.7
 • ISBN: 9789146000938

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt?

Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt är skriven av författaren Carin Von Sydow

När gavs Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-18.

Var kan jag köpa Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt?

Vi rekommenderar att du köper Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord : kärleken mellan Gerda och Erik Axel Karlfeldt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är den okända berättelsen om nationalskalden Erik Axel Karlfeldt och det unga hembiträdet Gerda Holmberg som förenades i livslång kärlek – trots klass- och åldersklyftor. De träffades första gången 1901 och var i största hemlighet ett par, men det skulle dröja femton år och tre gemensamma barn innan Gerda äntligen fick gifta sig med sin Erik.Erik Axel Karlfeldt har sedan slutet av 1800-talet varit en av vårt lands mest älskade och lästa diktare. Med hjälp av paret Karlfeldts bevarade brev, Gerdas dagboksanteckningar och egna och andras minnen ökar Carin von Sydow med Jag ville ha sagt dig det ömmaste ord (1999) förståelsen av skalden och av den kvinna som kom att betyda mer än många hittills anat för hans liv och verk.Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod

Utgivande förlag: Wahlström &amp