Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ludmilla Rosengren

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord är skriven av Ludmilla Rosengren och gavs ut 2017-04-20.

Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 301

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord. Boken är skriven av författaren Ludmilla Rosengren. KBT Ditt Liv är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord var 2017-04-20.

Originalspråket som Ludmilla Rosengren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kropp & hälsa vilket ger den uDokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 70 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 235 x 10 mm och den väger så mycket som 430 g. Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord ISBN är 9789198398700. Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord är en fristående bok .


Läs Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 301 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som ljudbok

Vill du lyssna på Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord som pocket

Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord
 • Författare: Ludmilla Rosengren
 • Genre: Kropp & hälsa
 • Förlag: KBT Ditt Liv
 • Utgivningsdatum: 2017-04-20
 • Pris: 301
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 70
 • Fysiska dimensioner: 205 x 235 x 10 mm
 • SAB: uDokb
 • ISBN: 9789198398700

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord?

Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord är skriven av författaren Ludmilla Rosengren

När gavs Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-20.

Var kan jag köpa Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord?

Vi rekommenderar att du köper Jag vill inte leva : till dig som tappat lusten att leva och har tankar på självmord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ungdomar mår allt sämre och självmordsförsöken ökar i de yngsta åldrarna. Självmord är fortfarande tabu och väcker skam- och skuldkänslor för de som har sådana tankar. För de som står bredvid finns det fortfarande mycket rädslor för att säga och göra fel saker, vilket ofta leder till tystnad. Tystnaden upplevs som ett avståndstagande och personer som mår dåligt känner sig alltmer ensamma med sina tunga och mörka tankar.Den här boken vill på ett tydligt sätt prata med ungdomar om just de tankar och känslor som känns förbjudet att tala om. Boken bekräftar det som man tänker och känner men få vågar möta. Samtidigt som den ger utrymme för allt det som är jobbigt att få vara där tar den också steget framåt till hoppfullheten. Boken är i första hand tänkt att läsas av ungdomar som mår dåligt. Den har därför inte för många ord och rikligt med bilder. Boken är samtidigt en modell för hur man kan prata om de tyngsta frågorna varför föräldrar, vänner och behandlare också hittar stöd i boken. Självmord går att prata om. Att prata om självmord är till och med det viktigaste sättet att förhindra självmord.

Utgivande förlag: KBT Ditt Liv