Jag var här – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gayle Forman

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag var här innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag var här är skriven av Gayle Forman och gavs ut 2016-07-07.

Jag var här som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag var här

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag var här

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag var här. Boken är skriven av författaren Gayle Forman. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag var här var 2016-07-07.

Originalspråket som Gayle Forman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Jag var här i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 238 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 134 x 18 mm och den väger så mycket som 257 g. Jag var här ISBN är . Jag var här är en fristående bok .


Läs Jag var här som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag var här som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag var här som ljudbok

Vill du lyssna på Jag var här som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag var här som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag var här som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag var här som pocket

Jag var här finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag var här med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag var här med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag var här
 • Författare: Gayle Forman
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2016-07-07
 • Pris: 89
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 238
 • Fysiska dimensioner: 211 x 134 x 18 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag var här?

Jag var här är skriven av författaren Gayle Forman

När gavs Jag var här ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-07.

Var kan jag köpa Jag var här?

Vi rekommenderar att du köper Jag var här hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Perfekt blandning av mysterium, tragedi och romantik.« | STEPHEN CHBOSKY, författare till The Perks of Being a Wallflower »En hjärtskärande ungdomsroman om att hantera förlusten av någon som står en nära.« | PEOPLE »Oemotståndlig tårdrypare.« | NEW YORK TIMES Cody blir först chockad och sedan förkrossad när hon får veta att hennes bästa vän Meg tagit livet av sig, ensam på ett hotellrum. Cody kan inte fatta varför Meg skulle vilja dö. De pratade ju om allt. Varför hade hon inte sagt något? Men när Cody reser till Megs universitetsstad för att packa ihop hennes tillhörigheter upptäcker hon att det är mycket Meg inte har berättat. Om sina rumskamrater, människor av en sort som Cody aldrig skulle ha stött på i sin lilla håla till hemstad. Om Ben McAllister, killen med gitarren och flinet, som krossat hennes hjärta. Men allra mest chockad blir Cody när hon till sist lyckas öppna en krypterad datafil på Megs dator, som visar att hon varit aktiv på en sajt som tycks vara kopplad till hennes död. Allt Cody trodde att hon visste om sin bästa vän sätts ur spel. GAYLE FORMAN är en storsäljande amerikansk ungdomsboksförfattare, med flera titlar på New York Times bestsellerlista. En av hennes romaner, »Ett utforskande av gränsen mellan liv och död, och det mod som kan krävas för att härda ut.« | PUBLISHERS WEEKLY »Dels mysterium, dels psykologisk studie av självmord och dess efterverkningar Uppslukande och provokativt om självmordets förödande slutgiltighet, de överlevandes skuld, ansvarets komplicerade natur och internets roll för beslut om liv och död.« | KIRKUS REVIEWS »Självmord har alltid varit ett ämne för ungdomslitteraturen, och Gayle Forman hanterar det elegant och känsligt i denna blandning av gåta och kärlekshistoria.« | BOOKLIST If I Stay, filmatiserades med Chloë Grace Moretz i huvudrollen, och gick upp på bio 2014. Gayle Forman har vunnit flera priser, bland annat NAIBA Book of the Year 2009 och Indie Choice Honor Award 2010. Jag var här [I Was Here] är Gayle Formans senaste bok och har jämförts med bland annat John Greens Förr eller senare exploderar jag.

Utgivande förlag: Modernista