Jag väntar under mossan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Amanda Hellberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag väntar under mossan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag väntar under mossan är skriven av Amanda Hellberg och gavs ut 2012-05-16.

Jag väntar under mossan som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag väntar under mossan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag väntar under mossan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag väntar under mossan. Boken är skriven av författaren Amanda Hellberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag väntar under mossan var 2012-05-16.

Originalspråket som Amanda Hellberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag väntar under mossan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 217 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 310 g. Jag väntar under mossan ISBN är 9789163869532. Jag väntar under mossan är en fristående bok .


Läs Jag väntar under mossan som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag väntar under mossan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag väntar under mossan som ljudbok

Vill du lyssna på Jag väntar under mossan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag väntar under mossan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag väntar under mossan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag väntar under mossan som pocket

Jag väntar under mossan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag väntar under mossan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag väntar under mossan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag väntar under mossan
 • Författare: Amanda Hellberg
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2012-05-16
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 217
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 20 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789163869532

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag väntar under mossan?

Jag väntar under mossan är skriven av författaren Amanda Hellberg

När gavs Jag väntar under mossan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-16.

Var kan jag köpa Jag väntar under mossan?

Vi rekommenderar att du köper Jag väntar under mossan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag väntar under mossan” är blodisande och underhållande berättelse om en förtrollad sommar, häftig förälskelse och inre styrka av skräckdrottningen Amanda Hellberg.När Tilda är nära att drunkna och spolas i land på den olycksbådande ön mitt i sjön skruvas hennes känslighet upp. Hon tränger djupare in i en värld av övernaturliga varelser och mystiska samband där ingenting är som det först verkar. Samtidigt vakar någon – eller något – över varje steg Tilda tar …I en värld av sällsamma skuggväsen, undangömda kråkslott, en bottenlös näckrosdamm och en uråldrig maktkamp söker Tilda sanningen: Vad hände med Tildas försvunna mormor? Vem ligger bakom den ondskefulla stämningen vid sjön? Hur känns den stora kärleken? Och vem är Tilda själv egentligen?

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen