Jag Tror : en liten katolsk katekes – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag Tror : en liten katolsk katekes innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag Tror : en liten katolsk katekes är skriven av och gavs ut 2008-06-01.

Jag Tror : en liten katolsk katekes som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag Tror : en liten katolsk katekes

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag Tror : en liten katolsk katekes

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag Tror : en liten katolsk katekes. Boken är skriven av författaren . Catholica är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag Tror : en liten katolsk katekes var 2008-06-01.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ckb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag Tror : en liten katolsk katekes i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 206 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 12 mm och den väger så mycket som 300 g. Jag Tror : en liten katolsk katekes ISBN är 9789185608119. Jag Tror : en liten katolsk katekes är en fristående bok .


Läs Jag Tror : en liten katolsk katekes som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag Tror : en liten katolsk katekes som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag Tror : en liten katolsk katekes som ljudbok

Vill du lyssna på Jag Tror : en liten katolsk katekes som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag Tror : en liten katolsk katekes som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag Tror : en liten katolsk katekes som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag Tror : en liten katolsk katekes som pocket

Jag Tror : en liten katolsk katekes finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag Tror : en liten katolsk katekes med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag Tror : en liten katolsk katekes med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag Tror : en liten katolsk katekes
 • Författare:
 • Genre:
 • Förlag: Catholica
 • Utgivningsdatum: 2008-06-01
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 206
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 12 mm
 • SAB: Ckb
 • ISBN: 9789185608119

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag Tror : en liten katolsk katekes?

Jag Tror : en liten katolsk katekes är skriven av författaren

När gavs Jag Tror : en liten katolsk katekes ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-06-01.

Var kan jag köpa Jag Tror : en liten katolsk katekes?

Vi rekommenderar att du köper Jag Tror : en liten katolsk katekes hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag tror ger en grundlig introduktion till tron. Boken är en utmärkt katekes för konfi rmationsunder visning. Med sitt överskådliga upplägg, pedagogiska färgrutor för sådant som är av stor vikt och talande bilder leder den sin läsare till en fördjupad kunskap om tron. Jag tror är uppdelad i fyra avsnitt:&8226; Del I: Förkunnandet av tron&8226; Del II: Firandet av de kristna mysterierna – Sakramenten&8226; Del III: Människans kallelse – livet i Anden&8226; Del IV: Bönen i det kristna livet Katekesens källor är Bibeln och kyrkans tradition. Boken är illustrerad i färg.

Utgivande förlag: Catholica