Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anneli Lindström

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek är skriven av Anneli Lindström och gavs ut 2020-02-13.

Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek. Boken är skriven av författaren Anneli Lindström. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek var 2020-02-13.

Originalspråket som Anneli Lindström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 50 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 215 x 7 mm och den väger så mycket som 310 g. Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek ISBN är 9789177854494. Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek är en fristående bok .


Läs Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek som pocket

Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek
 • Författare: Anneli Lindström
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-02-13
 • Pris: 269
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 50
 • Fysiska dimensioner: 216 x 215 x 7 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789177854494

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek?

Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek är skriven av författaren Anneli Lindström

När gavs Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-13.

Var kan jag köpa Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Jag tar den snåriga vägen : illustrationer om kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Livet är toppen! Jag tar den snåriga vägen är bilderboken för vuxna som innehåller kreativa och underfundiga illustrationer om kärlek. Boken är den första i en planerad serie om fler.Anneli Lindström är medlem i svenska konstnärsförbundet, illustratör och silverdesigner men också student av konstvetenskap samt litteratur.”Jag gillar schwunget i dina illustrationer!” Eva Robild, redaktör på Trädgårdstider SVT och författare på Robild Reportage.

Utgivande förlag: BoD