Jag överlevde grizzlyattacken 1967

Jag överlevde grizzlyattacken 1967 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lauren Tarshis

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag överlevde grizzlyattacken 1967 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag överlevde grizzlyattacken 1967 är skriven av Lauren Tarshis och gavs ut .

Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag överlevde grizzlyattacken 1967

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 117

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag överlevde grizzlyattacken 1967

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag överlevde grizzlyattacken 1967. Boken är skriven av författaren Lauren Tarshis. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag överlevde grizzlyattacken 1967 var .

Originalspråket som Lauren Tarshis skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jag överlevde grizzlyattacken 1967 är det: 9789180185998.


Läs Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 117 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som ljudbok

Vill du lyssna på Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag överlevde grizzlyattacken 1967 som pocket

Jag överlevde grizzlyattacken 1967 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag överlevde grizzlyattacken 1967 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag överlevde grizzlyattacken 1967 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jag överlevde grizzlyattacken 1967
  • Författare: Lauren Tarshis
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 117
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185998

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag överlevde grizzlyattacken 1967?

Jag överlevde grizzlyattacken 1967 är skriven av författaren Lauren Tarshis

När gavs Jag överlevde grizzlyattacken 1967 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Jag överlevde grizzlyattacken 1967?

Vi rekommenderar att du köper Jag överlevde grizzlyattacken 1967 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det bästa sättet att överleva en grizzlyattack är att lägga sig ner på marken och spela död. Elvaåriga Melody vet hur man ska bete sig om man möter en björn. Hon älskar vildmarken och har aldrig varit rädd för att vistas i skogen. Men den här sommaren är det något konstigt med björnarna i nationalparken Glacier. Och när Mel plötsligt står öga mot öga med en stor aggressiv grizzly gäller det att hålla huvudet kallt för att överleva. Jag överlevde-serien är lättlästa, illustrerade romaner som berättar om hur modiga och uppfinningsrika barn både upplevt och överlevt världsomvälvande händelser i historien. Passar såväl historienördar som spänningsläsare! Vill du läsa mer? Det finns fler <i>Jag överlevde</i>-böcker utgivna hos Lind & Co: <i>Jag överlevde Pompeji år 79 </i> <i>Jag överlevde Titanics undergång 1912 </i> <i>Jag överlevde hajattackerna 1916 </i> <i>Jag överlevde D-dagen 1944 </i> <i>Jag överlevde nazistinvasionen 1944 </i> <i>Jag överlevde terrorattacken 11 september 2001 </i> <i>Jag överlevde tsunamin i Japan 2011</i> <i>Jag överlevde skogsbränderna i Kalifornien 2018</i> LAUREN TARSHIS är författare och redaktör på det amerikanska förlaget Scholastic. Hon bor med sin familj i Connecticut.

Utgivande förlag: Lind & Co