Jag lär mig/ – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexandra Von Seth

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag lär mig/ innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag lär mig/ är skriven av Alexandra Von Seth och gavs ut 2005-10-01.

Jag lär mig/ som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag lär mig/

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 86

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag lär mig/

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag lär mig/. Boken är skriven av författaren Alexandra Von Seth. Vivlio Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag lär mig/ var 2005-10-01.

Originalspråket som Alexandra Von Seth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jag lär mig/ i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 208 x 5 mm och den väger så mycket som . Jag lär mig/ ISBN är . Jag lär mig/ är en fristående bok .


Läs Jag lär mig/ som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag lär mig/ som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 86 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag lär mig/ som ljudbok

Vill du lyssna på Jag lär mig/ som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag lär mig/ som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag lär mig/ som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag lär mig/ som pocket

Jag lär mig/ finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag lär mig/ med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag lär mig/ med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag lär mig/
 • Författare: Alexandra Von Seth
 • Genre:
 • Förlag: Vivlio Förlag
 • Utgivningsdatum: 2005-10-01
 • Pris: 86
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 280 x 208 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag lär mig/?

Jag lär mig/ är skriven av författaren Alexandra Von Seth

När gavs Jag lär mig/ ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-10-01.

Var kan jag köpa Jag lär mig/?

Vi rekommenderar att du köper Jag lär mig/ hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

JAG LÄR MIG är en tvåspråkig aktivitetsbok för barn som precis är i början av att lära sig läsa.Boken innehåller roliga och varierande övningar med siffror, bokstäver, färger, former och ordningstal.JAG LÄR MIG finns i fyra språkversioner;svenska med engelska, franska, grekiska eller spanska.

Utgivande förlag: Vivlio Förlag