Jag lär mig skriva på engelska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sue Downing

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag lär mig skriva på engelska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag lär mig skriva på engelska är skriven av Sue Downing och gavs ut 2021-05-10.

Jag lär mig skriva på engelska som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag lär mig skriva på engelska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag lär mig skriva på engelska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag lär mig skriva på engelska. Boken är skriven av författaren Sue Downing. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag lär mig skriva på engelska var 2021-05-10.

Originalspråket som Sue Downing skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jag lär mig skriva på engelska är det: 9789179854836.


Läs Jag lär mig skriva på engelska som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag lär mig skriva på engelska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag lär mig skriva på engelska som ljudbok

Vill du lyssna på Jag lär mig skriva på engelska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag lär mig skriva på engelska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag lär mig skriva på engelska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag lär mig skriva på engelska som pocket

Jag lär mig skriva på engelska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag lär mig skriva på engelska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag lär mig skriva på engelska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jag lär mig skriva på engelska
  • Författare: Sue Downing
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-10
  • Pris: 69
  • Format: Spiral
  • ISBN: 9789179854836

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag lär mig skriva på engelska?

Jag lär mig skriva på engelska är skriven av författaren Sue Downing

När gavs Jag lär mig skriva på engelska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-10.

Var kan jag köpa Jag lär mig skriva på engelska?

Vi rekommenderar att du köper Jag lär mig skriva på engelska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ju tidigare man börjar att lära sig ett språk desto bättre. Engelska är utan tvekan det språk som de flesta barn stöter på mest i sin vardag och det språk som många föräldrar också vill att barnen ska börja lära sig redan innan de börjar skolan. I den här boken får du träna på att skriva dina första ord på engelska och du kan träna om och om igen genom att torka bort orden med en fuktig trasa.

Utgivande förlag: Tukan Förlag