Jag lämnar dig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dzenata Brandic

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag lämnar dig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag lämnar dig är skriven av Dzenata Brandic och gavs ut 2018-09-07.

Jag lämnar dig som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag lämnar dig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag lämnar dig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag lämnar dig. Boken är skriven av författaren Dzenata Brandic. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag lämnar dig var 2018-09-07.

Originalspråket som Dzenata Brandic skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Memoarer vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jag lämnar dig i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 5 mm och den väger så mycket som 148 g. Jag lämnar dig ISBN är 9789188857750. Jag lämnar dig är en fristående bok .


Läs Jag lämnar dig som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag lämnar dig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag lämnar dig som ljudbok

Vill du lyssna på Jag lämnar dig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag lämnar dig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag lämnar dig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag lämnar dig som pocket

Jag lämnar dig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag lämnar dig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag lämnar dig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag lämnar dig
 • Författare: Dzenata Brandic
 • Genre: Memoarer
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2018-09-07
 • Pris: 215
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188857750

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag lämnar dig?

Jag lämnar dig är skriven av författaren Dzenata Brandic

När gavs Jag lämnar dig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-07.

Var kan jag köpa Jag lämnar dig?

Vi rekommenderar att du köper Jag lämnar dig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Livet ar vad du gör det till. En personlig berättelse om hur en kvinna tar sig genom svårigheter i livet. Flytten från ett annat land, problem med barnen och skilsmässan. Tyngdpunkten ligger på hur det är art leva i ett destruktiv förhållande. Tappar bort sig själv någonstans på vägen, sätter ner foten och hittar tillbaka till sig själv igen. Från en ung förvirrad tjej till en kärleksfull, mogen och självständig kvinna.

Utgivande förlag: Vulkan