Jag känner mig glad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helene Lumholdt

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag känner mig glad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag känner mig glad är skriven av Helene Lumholdt och gavs ut 2014-01-10.

Jag känner mig glad som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag känner mig glad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 111

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag känner mig glad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag känner mig glad. Boken är skriven av författaren Helene Lumholdt. LL-förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag känner mig glad var 2014-01-10.

Originalspråket som Helene Lumholdt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärpsykologi vilket ger den Dodf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jag känner mig glad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 146 x 9 mm och den väger så mycket som 160 g. Jag känner mig glad ISBN är 9789170534805. Jag känner mig glad är en del av serien: LL-förlagets serie om känslor.


Läs Jag känner mig glad som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag känner mig glad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 111 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag känner mig glad som ljudbok

Vill du lyssna på Jag känner mig glad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag känner mig glad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag känner mig glad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag känner mig glad som pocket

Jag känner mig glad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag känner mig glad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag känner mig glad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag känner mig glad
 • Författare: Helene Lumholdt
 • Genre: Populärpsykologi
 • Förlag: LL-förlaget
 • Utgivningsdatum: 2014-01-10
 • Pris: 111
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner: 160 x 146 x 9 mm
 • SAB: Dodf
 • ISBN: 9789170534805

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag känner mig glad?

Jag känner mig glad är skriven av författaren Helene Lumholdt

När gavs Jag känner mig glad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-10.

Var kan jag köpa Jag känner mig glad?

Vi rekommenderar att du köper Jag känner mig glad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla människor gillar att vara glada. I den här boken berättar Ange, Jenny och Elsa om olika sorters glädje. För Ange är det viktigaste i livet att ha vänner. – Att ha riktigt goda vänner gör mig glad, berättar hon. När blir du glad? Kan man se på dig när du är glad?Jag känner mig glad är den andra boken i LL-förlagets serie om känslor. Den första boken heter Jag känner mig ledsen.

Utgivande förlag: LL-förlaget