Jag heter Död : 13 skräckhistorier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Arro

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag heter Död : 13 skräckhistorier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag heter Död : 13 skräckhistorier är skriven av Lena Arro och gavs ut 2015-08-15.

Jag heter Död : 13 skräckhistorier som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag heter Död : 13 skräckhistorier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 94

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jag heter Död : 13 skräckhistorier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag heter Död : 13 skräckhistorier. Boken är skriven av författaren Lena Arro. LL-förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag heter Död : 13 skräckhistorier var 2015-08-15.

Originalspråket som Lena Arro skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller Skräck- & spökhistorier, rysare vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jag heter Död : 13 skräckhistorier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 238 g. Jag heter Död : 13 skräckhistorier ISBN är 9789170535284. Jag heter Död : 13 skräckhistorier är en fristående bok .


Läs Jag heter Död : 13 skräckhistorier som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag heter Död : 13 skräckhistorier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 94 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag heter Död : 13 skräckhistorier som ljudbok

Vill du lyssna på Jag heter Död : 13 skräckhistorier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jag heter Död : 13 skräckhistorier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag heter Död : 13 skräckhistorier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag heter Död : 13 skräckhistorier som pocket

Jag heter Död : 13 skräckhistorier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag heter Död : 13 skräckhistorier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag heter Död : 13 skräckhistorier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jag heter Död : 13 skräckhistorier
 • Författare: Lena Arro
 • Genre: Noveller Skräck- & spökhistorier, rysare
 • Förlag: LL-förlaget
 • Utgivningsdatum: 2015-08-15
 • Pris: 94
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 15 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789170535284

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag heter Död : 13 skräckhistorier?

Jag heter Död : 13 skräckhistorier är skriven av författaren Lena Arro

När gavs Jag heter Död : 13 skräckhistorier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-15.

Var kan jag köpa Jag heter Död : 13 skräckhistorier?

Vi rekommenderar att du köper Jag heter Död : 13 skräckhistorier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hej! ropade Robin. HEJ! svarade ekot. Jag heter Liv! ropade Liv. JAG HETER DÖD! svarade ekot.Det är en vidrig stank i duschen på campingplatsen. Hur mycket man än städar vill den inte försvinna. En dag hittar barnen blodiga slamsor i duschen.Karusellen snurrar på det öde nöjesfältet. Det är härligt att ha ett helt tivoli för sig själv. Men kanske är man inte så ensam som man vill tro. Gunnar Kajko har fått sitt högerben avsågat i den stora sågen. Men vart har benet tagit vägen? 13 skräcknoveller av Lena Arro. Bland dem Döden i pizzan och Luckan i golvet.  

Utgivande förlag: LL-förlaget