Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid

Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Sandén

Jämför och hitta det billigaste priset på Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid är skriven av Annika Sandén och gavs ut .

Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid. Boken är skriven av författaren Annika Sandén. Natur & Kultur Allmänlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid var .

Originalspråket som Annika Sandén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid är det: 9789127171329.


Läs Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som ljudbok

Vill du lyssna på Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid som pocket

Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid
  • Författare: Annika Sandén
  • Genre: Biografier|Skönlitteratur
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789127171329

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid?

Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid är skriven av författaren Annika Sandén

När gavs Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid?

Vi rekommenderar att du köper Jag, en olycklig spåman : poeten Lasse Johansson Lucidors liv och tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

1600-talspoeten <em>Lucidor den olycklige </em>var redan under sin livstid känd och omtyckt för sina fyndiga och kvicka visor och dikter. I dag känner vi honom som en av Stockholms trubadurer och Bellmans föregångare, som upphovsman­nen till den sorgesamma men livsbejakande visan ”Skulle jag sörja då voro jag tokot”. Känd är han även för att ha hamnat i fängelse för en bröllopsdikt och för att en tidig gryningstimme ha avlidit i en våldsam drabbning, ungefär som han själv hade förutspått, bland bänkar och bord inne på en av Stockholms många vinkällare. I dag finns inga kända avbildningar av Lasse Johansson Lucidor. De biografiska uppgifterna är därtill få. Men hans korta och turbulenta liv gjorde avtryck i den svenska histo­rien, och frågorna lever kvar om vem den begåvade poeten egentligen var. I <em>Jag, en olycklig spåman </em>placeras Lucidor i sitt histo­riska sammanhang – samtidens kulturella föreställningar om våld, ära, lycka och poeternas villkor – som fördjupar bilden av honom, av stormaktstidens Sverige och westfaliska fredens Europa.

Utgivande förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur