Jadekatten : en släktsaga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Brøgger

Jämför och hitta det billigaste priset på Jadekatten : en släktsaga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jadekatten : en släktsaga är skriven av Suzanne Brøgger och gavs ut 2014-11-20.

Jadekatten : en släktsaga som bok, ljudbok eller e-bok.
Jadekatten : en släktsaga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jadekatten : en släktsaga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jadekatten : en släktsaga. Boken är skriven av författaren Suzanne Brøgger. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jadekatten : en släktsaga var 2014-11-20.

Originalspråket som Suzanne Brøgger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jadekatten : en släktsaga i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 526 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 212 x 135 x 40 mm och den väger så mycket som 873 g. Jadekatten : en släktsaga ISBN är 9789113067674. Jadekatten : en släktsaga är en del av serien: Digitala klassiker.


Läs Jadekatten : en släktsaga som bok

För dig som vill köpa och läsa Jadekatten : en släktsaga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jadekatten : en släktsaga som ljudbok

Vill du lyssna på Jadekatten : en släktsaga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jadekatten : en släktsaga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jadekatten : en släktsaga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jadekatten : en släktsaga som pocket

Jadekatten : en släktsaga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jadekatten : en släktsaga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jadekatten : en släktsaga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jadekatten : en släktsaga
 • Författare: Suzanne Brøgger
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2014-11-20
 • Pris: 185
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 526
 • Fysiska dimensioner: 212 x 135 x 40 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789113067674

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jadekatten : en släktsaga?

Jadekatten : en släktsaga är skriven av författaren Suzanne Brøgger

När gavs Jadekatten : en släktsaga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-20.

Var kan jag köpa Jadekatten : en släktsaga?

Vi rekommenderar att du köper Jadekatten : en släktsaga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Suzanne Brøggers brett upplagda släktkrönika Jadekatten (1997) spänner över fem generationer och rymmer flera självbiografiska spår. I centrum står den dansk-judiska familjen Løvins uppgång, förmenta stolthet och fall – här ingår grundandet av spritfabriken Aalborg, skuld, skam och incest, drogmissbruk och stora framgångar vid teatern för författarens alter ego, Zeste.

Utgivande förlag: Norstedts