Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Liv Strömquist

Jämför och hitta det billigaste priset på Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC är skriven av Liv Strömquist och gavs ut 2011-09-19.

Ja till Liv! - Liv Strömquists ABC som bok, ljudbok eller e-bok.
Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 158

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC. Boken är skriven av författaren Liv Strömquist. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC var 2011-09-19.

Originalspråket som Liv Strömquist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 340 g. Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC ISBN är 9789170376115. Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC är en fristående bok .


Läs Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som bok

För dig som vill köpa och läsa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 158 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som ljudbok

Vill du lyssna på Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC som pocket

Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC
 • Författare: Liv Strömquist
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-09-19
 • Pris: 158
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 235 x 170 x 10 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789170376115

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC?

Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC är skriven av författaren Liv Strömquist

När gavs Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-19.

Var kan jag köpa Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC?

Vi rekommenderar att du köper Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

ja till liv! är en ABC-bok som ser ut som en LSD-karta. Från A till Ö diskuterar hon olika ämnen, allt från kristdemokratiska barn och nazisttjejer, till nördar och queerposörer i en skruvad skolbok, fylld med politisk satir, pedagogisk plakatpolitik och svaret på frågor som: Hur dog moderaterna ut? Varför är varje hallåa på TV4 förbunden att bli ihop med Niklas Strömstedt? Och vad tillför Robert Gustafsson till evolutionsteorin? Ja till Liv! innehåller flera av Liv Strömquists allra mest älskade serier, som aldrig tidigare varit utgivna i bokform, till exempel Kulturtanter, Tolv tröttsamma typer, Månadens manshora och Tjejkväll i tredje riket.Liv Strömquist följer äntligen upp sina tidigare succéalbum Hundra procent fett, Drift och Einsteins fru och den enormt rosade Prins Charles känsla. Ja till Liv! är en samling rasande analyser av en värld i brand som inte bara är lärorika utan också vansinnigt roliga.Strömquists absolut största styrka ligger dock varken i hennes akademiska och historiska kunskap eller sättet att sylvasst skärskåda vår samtidskultur. Det är hennes befriande humor och förmåga att skapa visioner som verkligen får mig att jubla. Elin Grelson, Göteborgsposten

Utgivande förlag: Ordfront Förlag