Istanbul – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Halil Ersin Avci

Jämför och hitta det billigaste priset på Istanbul innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Istanbul är skriven av Halil Ersin Avci och gavs ut 2014-09-01.

Istanbul som bok, ljudbok eller e-bok.
Istanbul

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Istanbul

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Istanbul. Boken är skriven av författaren Halil Ersin Avci. Main-Donau Verlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Istanbul var 2014-09-01.

Originalspråket som Halil Ersin Avci skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (paperback).

Om du vill läsa Istanbul i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 271 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Istanbul ISBN är 9783944206257. Istanbul är en fristående bok .


Läs Istanbul som bok

För dig som vill köpa och läsa Istanbul som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Istanbul som ljudbok

Vill du lyssna på Istanbul som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Istanbul som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Istanbul som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Istanbul som pocket

Istanbul finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Istanbul med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Istanbul med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Istanbul
 • Författare: Halil Ersin Avci
 • Genre:
 • Förlag: Main-Donau Verlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (paperback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 271
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783944206257

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Istanbul?

Istanbul är skriven av författaren Halil Ersin Avci

När gavs Istanbul ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-01.

Var kan jag köpa Istanbul?

Vi rekommenderar att du köper Istanbul hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Main-Donau Verlag