Irrfärder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kim Olin

Jämför och hitta det billigaste priset på Irrfärder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Irrfärder är skriven av Kim Olin och gavs ut 2017-12-15.

Irrfärder som bok, ljudbok eller e-bok.
Irrfärder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Irrfärder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Irrfärder. Boken är skriven av författaren Kim Olin. Argasso bokförlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Irrfärder var 2017-12-15.

Originalspråket som Kim Olin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Irrfärder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 244 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 132 x 20 mm och den väger så mycket som 302 g. Irrfärder ISBN är 9789187667916. Irrfärder är en del av serien: Pulverlandsserien (del 9).


Läs Irrfärder som bok

För dig som vill köpa och läsa Irrfärder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Irrfärder som ljudbok

Vill du lyssna på Irrfärder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Irrfärder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Irrfärder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Irrfärder som pocket

Irrfärder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Irrfärder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Irrfärder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Irrfärder
 • Författare: Kim Olin
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Argasso bokförlag AB
 • Utgivningsdatum: 2017-12-15
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 244
 • Fysiska dimensioner: 178 x 132 x 20 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789187667916

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Irrfärder?

Irrfärder är skriven av författaren Kim Olin

När gavs Irrfärder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-15.

Var kan jag köpa Irrfärder?

Vi rekommenderar att du köper Irrfärder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Flera månader har gått sedan Marco fattade beslutet som skulle skydda honom och hans närmaste från en grym mans hotelser. Nu bor han tvångsplacerad på ett hem för föräldralösa ungdomar, och det förflutna förföljer honom varje natt i hans drömmar. Han känner sig inte längre säker någonstans, och snart går han i en oväntad fälla …En ny thriller av Kim Olin om den undre världen, del nio i Pulverlandserien.

Utgivande förlag: Argasso bokförlag AB