Irina och jag : vänskap på liv och död

Irina och jag : vänskap på liv och död – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jessica Springfeldt Råket

Jämför och hitta det billigaste priset på Irina och jag : vänskap på liv och död innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Irina och jag : vänskap på liv och död är skriven av Jessica Springfeldt Råket och gavs ut .

Irina och jag : vänskap på liv och död som bok, ljudbok eller e-bok.
Irina och jag : vänskap på liv och död

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Irina och jag : vänskap på liv och död

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Irina och jag : vänskap på liv och död. Boken är skriven av författaren Jessica Springfeldt Råket. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Irina och jag : vänskap på liv och död var .

Originalspråket som Jessica Springfeldt Råket skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Irina och jag : vänskap på liv och död är det: 9789180187091.


Läs Irina och jag : vänskap på liv och död som bok

För dig som vill köpa och läsa Irina och jag : vänskap på liv och död som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Irina och jag : vänskap på liv och död som ljudbok

Vill du lyssna på Irina och jag : vänskap på liv och död som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Irina och jag : vänskap på liv och död som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Irina och jag : vänskap på liv och död som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Irina och jag : vänskap på liv och död som pocket

Irina och jag : vänskap på liv och död finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Irina och jag : vänskap på liv och död med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Irina och jag : vänskap på liv och död med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Irina och jag : vänskap på liv och död
  • Författare: Jessica Springfeldt Råket
  • Genre: Biografier
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 269
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187091

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Irina och jag : vänskap på liv och död?

Irina och jag : vänskap på liv och död är skriven av författaren Jessica Springfeldt Råket

När gavs Irina och jag : vänskap på liv och död ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Irina och jag : vänskap på liv och död?

Vi rekommenderar att du köper Irina och jag : vänskap på liv och död hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

  Detta är den sanna berättelsen om Jessica och Irina, två unga kvinnor från två helt olika världar som förenas av ett mörkt öde och vars vänskap ger dem kraft att besegra allt. Jessica levde det perfekta livet. Hon hade man, två underbara barn och bodde i en vacker villa i stadens finaste kvarter. Utifrån såg hon ut att leva som en prinsessa. Ingen kunde ana att hennes liv var ett fängelse. En dag hörde hon talas om Irina, en rysk ung kvinna som tagits till Sverige av en man som höll henne gömd i en liten lägenhet som sin "älskarinna". Mot alla odds blir de två unga kvinnorna bästa vänner och deras vänskap ger dem styrka att bryta sig loss för att börja bygga sina liv, på sina egna villkor. Men deras vägar skiljs åt – Irina flyttar tillbaka till Ryssland och åren går. Tills Jessica en dag många år senare hittar en hopknycklad lapp som hon fick av Irina då, i det som nu känns som ett annat liv. Och historien om deras vänskap tar en ny vändning …  

Utgivande förlag: Lind & Co