Inuti huvudet är jag kul – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Bjärbo

Jämför och hitta det billigaste priset på Inuti huvudet är jag kul innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inuti huvudet är jag kul är skriven av Lisa Bjärbo och gavs ut 2019-06-12.

Inuti huvudet är jag kul som bok, ljudbok eller e-bok.
Inuti huvudet är jag kul

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inuti huvudet är jag kul

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inuti huvudet är jag kul. Boken är skriven av författaren Lisa Bjärbo. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inuti huvudet är jag kul var 2019-06-12.

Originalspråket som Lisa Bjärbo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Inuti huvudet är jag kul i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 269 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 18 mm och den väger så mycket som 150 g. Inuti huvudet är jag kul ISBN är 9789129719918. Inuti huvudet är jag kul är en fristående bok .


Läs Inuti huvudet är jag kul som bok

För dig som vill köpa och läsa Inuti huvudet är jag kul som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inuti huvudet är jag kul som ljudbok

Vill du lyssna på Inuti huvudet är jag kul som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inuti huvudet är jag kul som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inuti huvudet är jag kul som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inuti huvudet är jag kul som pocket

Inuti huvudet är jag kul finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inuti huvudet är jag kul med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inuti huvudet är jag kul med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inuti huvudet är jag kul
 • Författare: Lisa Bjärbo
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-06-12
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 269
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789129719918

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inuti huvudet är jag kul?

Inuti huvudet är jag kul är skriven av författaren Lisa Bjärbo

När gavs Inuti huvudet är jag kul ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-12.

Var kan jag köpa Inuti huvudet är jag kul?

Vi rekommenderar att du köper Inuti huvudet är jag kul hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tänk att du är Beyoncé. Det är ett av de sämsta råden jag någonsin fått av min pappa, tror jag. När han sa det för en kvart sedan i hallen trodde jag att han hade fått en liten, liten hjärnblödning. Jag fattar inte hur han ens kom på tanken. Har han träffat mig någon gång?Om det blir jobbigt, menar jag. Du är Beyoncé! Du är en stjärna, och inget kan nå dig, för du är Queen B, allt är lugnt.Liv har levt hela sitt liv i en hyresrätt på Södermalm i Stockholm, men nu har hennes pappa plötsligt bestämt att de ska flytta ut på landet.Så här är hon nu. I ett fallfärdigt ruckel i Småland, mitt ute i ingenstans. Busshållplatsen där hon står och väntar på skolbussen är omgiven av skog och skog och inget mer.Att börja i en ny gymnasieskola kan vara jobbigt för vem som helst. För Liv blir det nästan katastrof. Utan något bekant att hålla sig i förvandlas hon från rätt blyg till ett fullfjädrat freak. I alla fall är det så hon beskriver sig själv. Hur vågar man säga hej till sina nya klasskompisar? Hur vågar man ens titta upp och möta någons blick?Var normal. Tänk på Hannah i Girls. Få det här att funka.Oftast kan Liv gömma sig och försvinna i mängden, men när de ska jobba två och två på franskan går det inte längre. Herregud, Gunnar kommer ju att få panik och sucka djupt redan efter fem minuter. Han kan ju inte veta att Liv faktiskt är jättekul, inuti huvudet.Historien om den blyga Liv och hennes översociala pappa lämnar ingen oberörd.

Utgivande förlag: Rabén &amp