Introduktion till miljökemi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Granström

Jämför och hitta det billigaste priset på Introduktion till miljökemi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Introduktion till miljökemi är skriven av Karin Granström och gavs ut 2016-03-30.

Introduktion till miljökemi som bok, ljudbok eller e-bok.
Introduktion till miljökemi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 344

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Introduktion till miljökemi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Introduktion till miljökemi. Boken är skriven av författaren Karin Granström. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Introduktion till miljökemi var 2016-03-30.

Originalspråket som Karin Granström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kemi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Introduktion till miljökemi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 206 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 496 g. Introduktion till miljökemi ISBN är 9789144097282. Introduktion till miljökemi är en fristående bok .


Läs Introduktion till miljökemi som bok

För dig som vill köpa och läsa Introduktion till miljökemi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 344 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Introduktion till miljökemi som ljudbok

Vill du lyssna på Introduktion till miljökemi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Introduktion till miljökemi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Introduktion till miljökemi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Introduktion till miljökemi som pocket

Introduktion till miljökemi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Introduktion till miljökemi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Introduktion till miljökemi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Introduktion till miljökemi
 • Författare: Karin Granström
 • Genre: Kemi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-03-30
 • Pris: 344
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 206
 • Fysiska dimensioner: 250 x 175 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144097282

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Introduktion till miljökemi?

Introduktion till miljökemi är skriven av författaren Karin Granström

När gavs Introduktion till miljökemi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-30.

Var kan jag köpa Introduktion till miljökemi?

Vi rekommenderar att du köper Introduktion till miljökemi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En av de stora utmaningarna i dag är att skapa en hållbar utveckling. Det innebär att människor ska kunna leva i balans med jordens ekologiska system. Ytterst handlar det om livskvalitet för alla, både nu och i framtiden. Inom miljökemi studeras kemiska reaktioner och processer i vår omgivning och de kemiska aspekterna av miljöproblem som människan har skapat. Att förstå varför vissa ämnen ger upphov till miljöproblem är en förutsättning för att kunna hitta bättre lösningar med mindre miljöpåverkan.Denna bok ger en grundläggande introduktion till miljökemi. Boken inleds med en repetition av gymnasiekemi. I varsitt kapitel behandlas sedan följande miljöproblem: ozonnedbrytning, luftföroreningar, försurning, övergödning, global uppvärmning och miljögifter. Övningsuppgifter med facit finns samlade i slutet av boken. En formelsamling med centrala formler och viktiga data som behövs till övningsuppgifterna kompletterar materialet. Introduktion till miljökemi vänder sig främst till studenter på högskolor och universitet. Den riktar sig specifikt till kurser för ingenjörer inom bland annat miljöteknik, markteknik och öppen ingång.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB