Introduktion till medicinsk statistik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Bring

Jämför och hitta det billigaste priset på Introduktion till medicinsk statistik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Introduktion till medicinsk statistik är skriven av Johan Bring och gavs ut 2015-06-23.

Introduktion till medicinsk statistik som bok, ljudbok eller e-bok.
Introduktion till medicinsk statistik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 382

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Introduktion till medicinsk statistik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Introduktion till medicinsk statistik. Boken är skriven av författaren Johan Bring. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Introduktion till medicinsk statistik var 2015-06-23.

Originalspråket som Johan Bring skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Epidemiologi & medicinsk statistik vilket ger den Vnac som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Introduktion till medicinsk statistik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 233 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 12 mm och den väger så mycket som 348 g. Introduktion till medicinsk statistik ISBN är 9789144104270. Introduktion till medicinsk statistik är en fristående bok .


Läs Introduktion till medicinsk statistik som bok

För dig som vill köpa och läsa Introduktion till medicinsk statistik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 382 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Introduktion till medicinsk statistik som ljudbok

Vill du lyssna på Introduktion till medicinsk statistik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Introduktion till medicinsk statistik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Introduktion till medicinsk statistik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Introduktion till medicinsk statistik som pocket

Introduktion till medicinsk statistik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Introduktion till medicinsk statistik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Introduktion till medicinsk statistik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Introduktion till medicinsk statistik
 • Författare: Johan Bring
 • Genre: Epidemiologi & medicinsk statistik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2015-06-23
 • Pris: 382
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 233
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 12 mm
 • SAB: Vnac
 • ISBN: 9789144104270

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Introduktion till medicinsk statistik?

Introduktion till medicinsk statistik är skriven av författaren Johan Bring

När gavs Introduktion till medicinsk statistik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-06-23.

Var kan jag köpa Introduktion till medicinsk statistik?

Vi rekommenderar att du köper Introduktion till medicinsk statistik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken ger grundläggande kunskaper inom medicinsk statistik, kunskaper som är väsentliga för såväl den egna forskningen som kritisk granskning av andras resultat.Tanken med boken är inte att göra läsaren till statistiker utan att läsaren ska få en bättre förståelse för de grundläggande principerna inom statistiken och på så sätt framför allt bättre kunna tillgodogöra sig vetenskaplig litteratur.Denna andra upplaga har bland annat utökats med avsnitt om Bayesiansk statistik, logistisk regression och en introduktion till den statistiska programvaran R.Antalet formler är med avsikt begränsat. Till varje kapitel ges övningsuppgifter för att befästa viktiga begrepp och metoder.Boken lämpar sig för grundkurser i medicinsk statistik inom läkarutbildningen, apotekarprogrammet, sjukgymnastut-bildningen och liknande utbildningar och den täcker många olika områden inom statistiken.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB