Inte utan min Nalle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Canter

Jämför och hitta det billigaste priset på Inte utan min Nalle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inte utan min Nalle är skriven av Anna Canter och gavs ut 2014-03-27.

Inte utan min Nalle som bok, ljudbok eller e-bok.
Inte utan min Nalle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 214

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inte utan min Nalle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inte utan min Nalle. Boken är skriven av författaren Anna Canter. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inte utan min Nalle var 2014-03-27.

Originalspråket som Anna Canter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Adoption & fosterhem vilket ger den Lz Canter, Anna som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Inte utan min Nalle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 182 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som 245 g. Inte utan min Nalle ISBN är 9789163750328. Inte utan min Nalle är en fristående bok .


Läs Inte utan min Nalle som bok

För dig som vill köpa och läsa Inte utan min Nalle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 214 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inte utan min Nalle som ljudbok

Vill du lyssna på Inte utan min Nalle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inte utan min Nalle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inte utan min Nalle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inte utan min Nalle som pocket

Inte utan min Nalle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inte utan min Nalle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inte utan min Nalle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inte utan min Nalle
 • Författare: Anna Canter
 • Genre: Adoption & fosterhem
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2014-03-27
 • Pris: 214
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 182
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 7 mm
 • SAB: Lz Canter, Anna
 • ISBN: 9789163750328

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inte utan min Nalle?

Inte utan min Nalle är skriven av författaren Anna Canter

När gavs Inte utan min Nalle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-27.

Var kan jag köpa Inte utan min Nalle?

Vi rekommenderar att du köper Inte utan min Nalle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Inte utan min Nalle är en berättelse om hur ett barn kan uppleva livet och omvärlden när vuxenvärlden inte finns där. Det är en verklig historia, det är min historia. Del ur boken: “Jag satt vid bordet och åt smörgås och löskokt ägg. Jag tittade på och förundrades över den väldiga anslagstavelväggen bredvid mig. Vilken massa urklipp och lappar. Det var urklipp om allt möjligt, listor på sådant som ska köpas och göras, teckningar ja, allt man kan tänka sig. Det var lite mysigt att sitta där runt det stora bordet och titta på allt, det kändes lite hemtrevligt. Mina ögon for runt som flipperkulor och det var då jag såg URKLIPPET. Ett urklipp jag skulle avsky och fullkomligen hata under närmare fem år. “Cecilia 10 år söker en mamma och en pappa” Cecilia var mitt fingerade namn i annonsen, det hade min “socialtant” berättat för mig tidigare. Helt plötsligt kunde jag inte få ner en bit till, det var ju jag, det var min annons. Jag var utannonserad i tidningen”. Jag var fosterbarn. Fyra familjer. Fyra placeringar. Ensam, trasig och rädd. Hur gick det sen? Vilka tankar och känslor fanns? Kan någon älska mig, innan jag åtminstone gillar mig själv? Kan man gilla sig själv om ingen annan gör det? Och varför var Nallen så viktig?

Utgivande förlag: Vulkan