Inte ett moln på himlen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Adrian Rappestad

Jämför och hitta det billigaste priset på Inte ett moln på himlen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inte ett moln på himlen är skriven av Adrian Rappestad och gavs ut 2020-05-26.

Inte ett moln på himlen som bok, ljudbok eller e-bok.
Inte ett moln på himlen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inte ett moln på himlen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inte ett moln på himlen. Boken är skriven av författaren Adrian Rappestad. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inte ett moln på himlen var 2020-05-26.

Originalspråket som Adrian Rappestad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Inte ett moln på himlen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 153 x 16 mm och den väger så mycket som 400 g. Inte ett moln på himlen ISBN är 9789178519071. Inte ett moln på himlen är en fristående bok .


Läs Inte ett moln på himlen som bok

För dig som vill köpa och läsa Inte ett moln på himlen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inte ett moln på himlen som ljudbok

Vill du lyssna på Inte ett moln på himlen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inte ett moln på himlen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inte ett moln på himlen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inte ett moln på himlen som pocket

Inte ett moln på himlen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inte ett moln på himlen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inte ett moln på himlen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inte ett moln på himlen
 • Författare: Adrian Rappestad
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-05-26
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner: 216 x 153 x 16 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789178519071

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inte ett moln på himlen?

Inte ett moln på himlen är skriven av författaren Adrian Rappestad

När gavs Inte ett moln på himlen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-26.

Var kan jag köpa Inte ett moln på himlen?

Vi rekommenderar att du köper Inte ett moln på himlen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

INTE ETT MOLN PÅ HIMLEN utspelar sig under ett par sommarmånader i en samtida men också surrealistisk värld. I ett svenskt samhälle och i ett Europa fyllt av kontraster och möjligheter. Fyra vänner någonstans mellan tjugo år och trettio lever i en tillvaro av uppbrott och aningen på glid. I jakten på meningen med livet och den ultimata tillvaron drar vännerna från Göteborg iväg på flykt från vardagens tristess och ansvar. En resa med tåg genom Europa, helt och hållet baserad på stundens inlevelse tar vid.

Utgivande förlag: BoD