Inspirerande samtal – att växa i dialog – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Öhman

Jämför och hitta det billigaste priset på Inspirerande samtal – att växa i dialog innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inspirerande samtal – att växa i dialog är skriven av Hans Öhman och gavs ut 2003-01-01.

Inspirerande samtal - att växa i dialog som bok, ljudbok eller e-bok.
Inspirerande samtal – att växa i dialog

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inspirerande samtal – att växa i dialog

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inspirerande samtal – att växa i dialog. Boken är skriven av författaren Hans Öhman. Benedictum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inspirerande samtal – att växa i dialog var 2003-01-01.

Originalspråket som Hans Öhman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Familj & Samlevnad Psykologi vilket ger den Doka,Doef som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Inspirerande samtal – att växa i dialog i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 72 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 129 x 5 mm och den väger så mycket som 100 g. Inspirerande samtal – att växa i dialog ISBN är 9789197446228. Inspirerande samtal – att växa i dialog är en fristående bok .


Läs Inspirerande samtal – att växa i dialog som bok

För dig som vill köpa och läsa Inspirerande samtal – att växa i dialog som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inspirerande samtal – att växa i dialog som ljudbok

Vill du lyssna på Inspirerande samtal – att växa i dialog som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inspirerande samtal – att växa i dialog som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inspirerande samtal – att växa i dialog som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inspirerande samtal – att växa i dialog som pocket

Inspirerande samtal – att växa i dialog finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inspirerande samtal – att växa i dialog med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inspirerande samtal – att växa i dialog med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inspirerande samtal – att växa i dialog
 • Författare: Hans Öhman
 • Genre: Familj & Samlevnad Psykologi
 • Förlag: Benedictum
 • Utgivningsdatum: 2003-01-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 72
 • Fysiska dimensioner: 190 x 129 x 5 mm
 • SAB: Doka,Doef
 • ISBN: 9789197446228

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inspirerande samtal – att växa i dialog?

Inspirerande samtal – att växa i dialog är skriven av författaren Hans Öhman

När gavs Inspirerande samtal – att växa i dialog ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-01-01.

Var kan jag köpa Inspirerande samtal – att växa i dialog?

Vi rekommenderar att du köper Inspirerande samtal – att växa i dialog hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författaren Hans Öhman, präst och utbildare har lång erfarenhet av utbildning, personalutveckling, ledarskap, coaching och att möta människor i kris. Han har arbetat som studierektor och lärare på Stora Sköndal i många år.

Utgivande förlag: Benedictum