Insikter i svenska 2-3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Harstad

Jämför och hitta det billigaste priset på Insikter i svenska 2-3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Insikter i svenska 2-3 är skriven av Fredrik Harstad och gavs ut 2013-07-30.

Insikter i svenska 2-3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Insikter i svenska 2-3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 763

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Insikter i svenska 2-3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Insikter i svenska 2-3. Boken är skriven av författaren Fredrik Harstad. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Insikter i svenska 2-3 var 2013-07-30.

Originalspråket som Fredrik Harstad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Insikter i svenska 2-3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 20 mm och den väger så mycket som 744 g. Insikter i svenska 2-3 ISBN är 9789140676627. Insikter i svenska 2-3 är en del av serien: Insikter i Svenska.


Läs Insikter i svenska 2-3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Insikter i svenska 2-3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 763 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Insikter i svenska 2-3 som ljudbok

Vill du lyssna på Insikter i svenska 2-3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Insikter i svenska 2-3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Insikter i svenska 2-3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Insikter i svenska 2-3 som pocket

Insikter i svenska 2-3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Insikter i svenska 2-3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Insikter i svenska 2-3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Insikter i svenska 2-3
 • Författare: Fredrik Harstad
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2013-07-30
 • Pris: 763
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140676627

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Insikter i svenska 2-3?

Insikter i svenska 2-3 är skriven av författaren Fredrik Harstad

När gavs Insikter i svenska 2-3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-07-30.

Var kan jag köpa Insikter i svenska 2-3?

Vi rekommenderar att du köper Insikter i svenska 2-3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Insikter i svenska är läromedel i svenska för gymnasieskolan som passar både för yrkes- och studieförberedandeprogram. Serien, som finns i två delar, består av tryckta elevböcker och digitala läromedel.  Insikter i svenska 2-3 innehåller fem teman: TalaSkrivaLäsaTre temanSpråk Läromedlet täcker gymnasiekurserna Svenska 2 och 3. Detta är ett allt-i-ett-läromedel med både språk, litteratur och texter. Här finns en tydlig struktur som är lätt att följa. Det fem kapitlen är indelade i tre avsnitt. Varje avsnitt innehåller fem begrepp som är kopplade till ämnesplanen. Till varje avsnitt finns många praktiska och roliga övningar och till varje kapitel en större uppgift som summerar kapitlets tema. Varje kapitel avslutas med sammanfattande uppgifter samt bedömningsmatriser som gör att eleverna själva kan identifiera sina kunskaper och eventuella brister, samt jämföra dessa med betygskriterierna. Insikter i svenska 2-3 i korthet:* täcker kurserna Svenska 2 och 3 * allt-i-ett-läromedel med både språk, litteratur och texter * en tydlig struktur som är lätt att följa* matriser som ger vägledning kring bedömning

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB