Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frida Ekerlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage är skriven av Frida Ekerlund och gavs ut 2018-04-01.

Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som bok, ljudbok eller e-bok.
Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage. Boken är skriven av författaren Frida Ekerlund. Trinambai är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage var 2018-04-01.

Originalspråket som Frida Ekerlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 219 x 193 x 14 mm och den väger så mycket som 422 g. Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage ISBN är 9789188226082. Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage är en fristående bok .


Läs Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som bok

För dig som vill köpa och läsa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som ljudbok

Vill du lyssna på Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage som pocket

Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage
 • Författare: Frida Ekerlund
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Trinambai
 • Utgivningsdatum: 2018-04-01
 • Pris: 309
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 219 x 193 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188226082

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage?

Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage är skriven av författaren Frida Ekerlund

När gavs Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-01.

Var kan jag köpa Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage?

Vi rekommenderar att du köper Ingrip! En handbok i vardagligt civilkurage hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Civilkurage går att träna! I denna handbok finns verktyg för att träna och utöva praktiskt civilkurage.Även fast våra vardagsliv kan se olika ut så stöter vi alla på förtryck och orättvisor i olika former. Det kan till exempel vara en rasistisk kommentar på bussen, ett sexistiskt skämt i fikarummet eller härskartekniker under ett grupparbete. För att kunna ingripa och göra motstånd mot förtrycket – samtidigt som vi skapar mer jämlikhet och demokrati – behöver vi träna civilkurage! Det finns tusentals sätt att ingripa på. Det kan till exempel vara att ställa följdfrågor, att lagstifta, att ändra värdet på något, att göra en maktanalys eller att visa omsorg. I vår metod tränar vi på att ingripa som tredje part. Det är den världen vi vill ha – en värld där passiva åskådare blir aktiva medskapare av mer rättvisa samhällen.Genom vardagligt civilkurage kan alla bli aktivistiska medborgare. När vi själva ingriper ber vi inte någon annan om förändringen, vi skapar den själva och tillsammans med andra!

Utgivande förlag: Trinambai