Ingen normal står i regnet och sjunger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Ohlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ingen normal står i regnet och sjunger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ingen normal står i regnet och sjunger är skriven av Sara Ohlsson och gavs ut 2018-05-29.

Ingen normal står i regnet och sjunger som bok, ljudbok eller e-bok.
Ingen normal står i regnet och sjunger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ingen normal står i regnet och sjunger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ingen normal står i regnet och sjunger. Boken är skriven av författaren Sara Ohlsson. Lilla Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ingen normal står i regnet och sjunger var 2018-05-29.

Originalspråket som Sara Ohlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik & relationer vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ingen normal står i regnet och sjunger i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 109 x 13 mm och den väger så mycket som 125 g. Ingen normal står i regnet och sjunger ISBN är 9789178130054. Ingen normal står i regnet och sjunger är en fristående bok .


Läs Ingen normal står i regnet och sjunger som bok

För dig som vill köpa och läsa Ingen normal står i regnet och sjunger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ingen normal står i regnet och sjunger som ljudbok

Vill du lyssna på Ingen normal står i regnet och sjunger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ingen normal står i regnet och sjunger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ingen normal står i regnet och sjunger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ingen normal står i regnet och sjunger som pocket

Ingen normal står i regnet och sjunger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ingen normal står i regnet och sjunger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ingen normal står i regnet och sjunger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ingen normal står i regnet och sjunger
 • Författare: Sara Ohlsson
 • Genre: Romantik & relationer
 • Förlag: Lilla Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2018-05-29
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 177 x 109 x 13 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789178130054

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ingen normal står i regnet och sjunger?

Ingen normal står i regnet och sjunger är skriven av författaren Sara Ohlsson

När gavs Ingen normal står i regnet och sjunger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-29.

Var kan jag köpa Ingen normal står i regnet och sjunger?

Vi rekommenderar att du köper Ingen normal står i regnet och sjunger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Sara Ohlsson lägger sina snitt så skickligt att man inte känner hur djupt hon skär förrän efter en bra stund. Hon skriver som en ungdomlig Suzanne Brøgger, en Fräls oss ifrån kärleken fast utan att hålla någon lindrande intellektuell distans.” Varför finns det inga kvinnliga trubadurer? Varför är det alltid Ella som ska skriva när det är grupparbete? Varför förväntas tjejer vara på ett sätt och killar på ett annat, och hur gör en egentligen för att vara tvärtom? Och om kärleken är som ett elstängsel och elstängslet redan är ihop med någon och någon är ens bästa vän i hela världen. Hur gör en då? Sara Ohlsson debuterade 2012 med den hyllade ungdomsromanen Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag. Nu är hon tillbaka med en lika skarpsynt, kritisk och humoristisk roman om det omöjliga valet mellan den bästa vännen och den första, stora förälskelsen. Dagens Nyheter

Utgivande förlag: Lilla Piratförlaget