Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Valentin Sevéus

Jämför och hitta det billigaste priset på Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder är skriven av Valentin Sevéus och gavs ut 2016-03-31.

Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som bok, ljudbok eller e-bok.
Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder. Boken är skriven av författaren Valentin Sevéus. Seveus o Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder var 2016-03-31.

Originalspråket som Valentin Sevéus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etik: eutanasi & rätten till sin egen död vilket ger den Dgv som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 219 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 10 x 210 x 14 mm och den väger så mycket som 325 g. Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder ISBN är 9789198181760. Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder är en fristående bok .


Läs Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som bok

För dig som vill köpa och läsa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som ljudbok

Vill du lyssna på Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder som pocket

Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder
 • Författare: Valentin Sevéus
 • Genre: Etik: eutanasi & rätten till sin egen död
 • Förlag: Seveus o Co
 • Utgivningsdatum: 2016-03-31
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 219
 • Fysiska dimensioner: 10 x 210 x 14 mm
 • SAB: Dgv
 • ISBN: 9789198181760

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder?

Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder är skriven av författaren Valentin Sevéus

När gavs Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-31.

Var kan jag köpa Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder?

Vi rekommenderar att du köper Inför den sista stund : om livshjälp och dödshjälp i olika länder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den svenska debatten i dödshjälpsfrågan återkommer år efter år i dagstidningar, radio- och TV-program och i facktidskrifter som Läkartidningen. Opinionsundersökningar visar att de flesta i Sverige är för dödshjälp. I ett växande antal länder och delstater har läkare fått lagskyddad rätt att på olika sätt ge dödshjälp till svårt och obotligt sjuka.Nederländerna och Belgien har valt en väg som ger patienter större rätt till självbestämmande än vad som gäller i Oregon och Kalifornien. Vilken ordning är den bästa? Boken ger inblick i detaljerna i de olika lagmodellerna. Vilka krav ställs på patienten och på berörda läkare? Hur kontrolleras att lagarna följs? Hur har enskilda människor tänkt om sin rätt till dödshjälp?”Den känns så omsorgsfullt skriven. Eftertänksam och pedagogisk och med en fin ton.”-Birgitta von OtterValentin Sevéus har tidigare utgivit ett tjugotal böcker, varav ett halvdussin om och för fred på jorden, senast Att söka freden. Han har också producerat flera böcker om värdegrundsarbete och livskunskap.

Utgivande förlag: Seveus o Co