Infinity War Omnibus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jim Starlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Infinity War Omnibus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Infinity War Omnibus är skriven av Jim Starlin och gavs ut 2019-04-16.

Infinity War Omnibus som bok, ljudbok eller e-bok.
Infinity War Omnibus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 879

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Infinity War Omnibus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Infinity War Omnibus. Boken är skriven av författaren Jim Starlin. Marvel Comics är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Infinity War Omnibus var 2019-04-16.

Originalspråket som Jim Starlin skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Superhjältar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Infinity War Omnibus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 282 x 193 x 66 mm och den väger så mycket som 3450 g. Infinity War Omnibus ISBN är 9781302915964. Infinity War Omnibus är en fristående bok .


Läs Infinity War Omnibus som bok

För dig som vill köpa och läsa Infinity War Omnibus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 879 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Infinity War Omnibus som ljudbok

Vill du lyssna på Infinity War Omnibus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Infinity War Omnibus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Infinity War Omnibus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Infinity War Omnibus som pocket

Infinity War Omnibus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Infinity War Omnibus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Infinity War Omnibus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Infinity War Omnibus
 • Författare: Jim Starlin
 • Genre: Superhjältar
 • Förlag: Marvel Comics
 • Utgivningsdatum: 2019-04-16
 • Pris: 879
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 1352
 • Fysiska dimensioner: 282 x 193 x 66 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781302915964

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Infinity War Omnibus?

Infinity War Omnibus är skriven av författaren Jim Starlin

När gavs Infinity War Omnibus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-16.

Var kan jag köpa Infinity War Omnibus?

Vi rekommenderar att du köper Infinity War Omnibus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Marvel Comics