Infant Social Cognition – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av M E Lamb

Jämför och hitta det billigaste priset på Infant Social Cognition innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Infant Social Cognition är skriven av M E Lamb och gavs ut 1980-03-01.

Infant Social Cognition som bok, ljudbok eller e-bok.
Infant Social Cognition

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Infant Social Cognition

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Infant Social Cognition. Boken är skriven av författaren M E Lamb. Lawrence Erlbaum Associates Inc är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Infant Social Cognition var 1980-03-01.

Originalspråket som M E Lamb skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Barn- & utvecklingspsykologi Psykoterapi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Infant Social Cognition i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 434 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Infant Social Cognition ISBN är 9780898590586. Infant Social Cognition är en fristående bok .


Läs Infant Social Cognition som bok

För dig som vill köpa och läsa Infant Social Cognition som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Infant Social Cognition som ljudbok

Vill du lyssna på Infant Social Cognition som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Infant Social Cognition som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Infant Social Cognition som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Infant Social Cognition som pocket

Infant Social Cognition finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Infant Social Cognition med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Infant Social Cognition med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Infant Social Cognition
 • Författare: M E Lamb
 • Genre: Barn- & utvecklingspsykologi Psykoterapi
 • Förlag: Lawrence Erlbaum Associates Inc
 • Utgivningsdatum: 1980-03-01
 • Pris: 1239
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 434
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9780898590586

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Infant Social Cognition?

Infant Social Cognition är skriven av författaren M E Lamb

När gavs Infant Social Cognition ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1980-03-01.

Var kan jag köpa Infant Social Cognition?

Vi rekommenderar att du köper Infant Social Cognition hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

First published in 1980. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.

Utgivande förlag: Lawrence Erlbaum Associates Inc