Indra Larssons vilda hästkärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lin Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Indra Larssons vilda hästkärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Indra Larssons vilda hästkärlek är skriven av Lin Hallberg och gavs ut 2021-06-11.

Indra Larssons vilda hästkärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Indra Larssons vilda hästkärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Indra Larssons vilda hästkärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Indra Larssons vilda hästkärlek. Boken är skriven av författaren Lin Hallberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Indra Larssons vilda hästkärlek var 2021-06-11.

Originalspråket som Lin Hallberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Indra Larssons vilda hästkärlek är det: 9789179756765.


Läs Indra Larssons vilda hästkärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Indra Larssons vilda hästkärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Indra Larssons vilda hästkärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Indra Larssons vilda hästkärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Indra Larssons vilda hästkärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Indra Larssons vilda hästkärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Indra Larssons vilda hästkärlek som pocket

Indra Larssons vilda hästkärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Indra Larssons vilda hästkärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Indra Larssons vilda hästkärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Indra Larssons vilda hästkärlek
  • Författare: Lin Hallberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-11
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756765

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Indra Larssons vilda hästkärlek?

Indra Larssons vilda hästkärlek är skriven av författaren Lin Hallberg

När gavs Indra Larssons vilda hästkärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-11.

Var kan jag köpa Indra Larssons vilda hästkärlek?

Vi rekommenderar att du köper Indra Larssons vilda hästkärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lin Hallberg är tillbaka med den fjärde boken om den dagdrömmande och totalt djurtokiga Indra Larsson. Det är sommarlov och Indra lever sin dröm. Uppdraget med den livströtta ridskolehästen Dexter och den vilda ponnyn Ruby från Dartmoorheden är det mest underbara som har hänt, men också det svåraste. Villkoret för hästsommaren tornar upp sig som ett svart moln. Båda hästarna ska säljas och det gör det svårt att riktigt glädjas åt förtroendet Ruby visar och att Dexter verkar tycka att livet är roligt igen. Indra vill vara osjälvisk, samtidigt som det känns som om hennes hjärta går sönder. Sen är det ju mamma och hennes Arvid också. Finns det verkligen plats för Indra mitt i deras nyvunna lycka? Precis som alltid finns vännen Ruben där och han är igång med ett nytt dokumentärfilmsprojekt. "Flickan med de stora drömmarna", är Indra förstås och det finns massor att berätta om hennes oändliga kärlek till djur!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen