InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sanna Greiff

Jämför och hitta det billigaste priset på InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! är skriven av Sanna Greiff och gavs ut 2020-09-04.

InDesign - En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som bok, ljudbok eller e-bok.
InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 319

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!. Boken är skriven av författaren Sanna Greiff. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! var 2020-09-04.

Originalspråket som Sanna Greiff skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Desktop publishing (DTP) vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 190 x 8 mm och den väger så mycket som 340 g. InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! ISBN är . InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! är en fristående bok .


Läs InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som bok

För dig som vill köpa och läsa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 319 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som ljudbok

Vill du lyssna på InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! som pocket

InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!
 • Författare: Sanna Greiff
 • Genre: Desktop publishing (DTP)
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-09-04
 • Pris: 319
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 270 x 190 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!?

InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! är skriven av författaren Sanna Greiff

När gavs InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-04.

Var kan jag köpa InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok!?

Vi rekommenderar att du köper InDesign – En grön bok för gröngölingar : Gör en bok! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur gör man en bok i InDesign? Hur jobbar man effektivt med styckeformat, sidmallar, objektformat, bilder, färger, innehållsförteckningar och index i programmet? Hur gör man ett bokomslag? Och hur exporterar man sin InDesign-fil till en tryckfärdig PDF? Med den här boken får du svar på de frågorna. Dessutom får du en introduktion till hur du kan skapa en E-bok i InDesign, samt några stil-tips för att underlätta läsningen för dina läsare.Boken är kortfattad och tar inte upp varenda programfunktion, utan fokuserar på ovanstående. Har du bara lite grundläggande Windows-kunskap och hyfsad datorvana så bör du kunna följa bokens exempel utan problem, trots att flera av funktionerna som tas upp är av det mer avancerade slaget. Bokens utgångspunkt är att du har noll förkunskaper både vad gäller InDesign och tryckoriginal, men det skadar såklart inte om vissa förkunskaper redan finns.I boken varvas teori med praktiskt arbete. Det praktiska arbetet handlar om att du gör en bok, helt enkelt, från skapandet av ett nytt dokument fram till en tryckbar PDF. För både inlaga och omslag. Övningsmomenten är ganska enkla men ger dig tillräckligt med kunskap för att själv kunna gå vidare med mer omfattande arbeten om det skulle behövas.Boken vänder sig till dig som är egenutgivare och vill göra det mesta av originalarbetet själv. Eller till dig som av andra anledningar vill lära dig mer om hur du arbetar effektivt med långa dokument, PDFer och e-böcker i InDesign.Sanna Greiff har arbetat, undervisat och föreläst inom grafisk formgivning/produktion och annat IT-relaterat i drygt 20 år. Hon är själv utbildad inom grafisk formgivning och har en högskoleexamen i pedagogik.

Utgivande förlag: BoD