Incestens hus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anaïs Nin

Jämför och hitta det billigaste priset på Incestens hus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Incestens hus är skriven av Anaïs Nin och gavs ut 2009-08-03.

Incestens hus som bok, ljudbok eller e-bok.
Incestens hus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Incestens hus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Incestens hus. Boken är skriven av författaren Anaïs Nin. Sphinx Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Incestens hus var 2009-08-03.

Originalspråket som Anaïs Nin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Incestens hus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 60 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 184 x 124 x 6 mm och den väger så mycket som 100 g. Incestens hus ISBN är . Incestens hus är en fristående bok .


Läs Incestens hus som bok

För dig som vill köpa och läsa Incestens hus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Incestens hus som ljudbok

Vill du lyssna på Incestens hus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Incestens hus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Incestens hus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Incestens hus som pocket

Incestens hus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Incestens hus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Incestens hus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Incestens hus
 • Författare: Anaïs Nin
 • Genre:
 • Förlag: Sphinx Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2009-08-03
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 60
 • Fysiska dimensioner: 184 x 124 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Incestens hus?

Incestens hus är skriven av författaren Anaïs Nin

När gavs Incestens hus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-08-03.

Var kan jag köpa Incestens hus?

Vi rekommenderar att du köper Incestens hus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Anaïs Nins skönlitterära debut Incestens hus gavs ut 1936. Berättelsen är ett resultat av samma omvälvande tid som framställs i de berömda dagböckerna, men här får hennes drömmar och mardrömmar litterärt liv genom poetiskt slående bilder. Sexuella bryderier, sönderslitande ångest och en påträngande känsla av ett splittrat jag – allt skildras med ett lika underskönt som passionerat språk.Incestens hus förebådar många av de teman som skulle komma att prägla Anaïs Nins senare böcker. Den är en ovärderlig inblick i hennes tankar om identitet och sexualitet, och därtill en skimrande prosapoetisk kortroman. Här presenteras den för första gången i svensk översättning av Helena Eriksson och Helena Fagertun.

Utgivande förlag: Sphinx Bokförlag