Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michail Zygar

Jämför och hitta det billigaste priset på Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen är skriven av Michail Zygar och gavs ut 2018-04-03.

Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som bok, ljudbok eller e-bok.
Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen. Boken är skriven av författaren Michail Zygar. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen var 2018-04-03.

Originalspråket som Michail Zygar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Revolutioner vilket ger den Kma.47 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 636 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 40 mm och den väger så mycket som 840 g. Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen ISBN är 9789177750130. Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen är en fristående bok .


Läs Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som bok

För dig som vill köpa och läsa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som ljudbok

Vill du lyssna på Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen som pocket

Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen
 • Författare: Michail Zygar
 • Genre: Revolutioner
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-04-03
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 636
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 40 mm
 • SAB: Kma.47
 • ISBN: 9789177750130

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen?

Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen är skriven av författaren Michail Zygar

När gavs Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-03.

Var kan jag köpa Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen?

Vi rekommenderar att du köper Imperiet måste dö : vittnesskildring från den ryska revolutionen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Imperiet måste dö har den ryske journalisten och författaren Michail Zygar, som tidigare gett ut den uppmärksammade Männen i Kreml på svenska, samlat vittnesskildringar inifrån den ryska revolutionen. Resultatet är en levande berättelse om Rysslands korta och exotiska experiment med ett medborgarsamhälle som strax sopades bort av den kommunistiska revolutionens despotism.Andrummen mellan två diktaturer den kejserliga familjens och kommunisternas var kort, men under denna tid experimenterade Ryssland med liberalism och kulturell öppenhet: litteraturen och dramatiken blomstrade, politiska idéer utbyttes på kaféer och St:Petersburg var en storstad i klass med Wien eller Paris.

Utgivande förlag: Ordfront Förlag