Illustrerad segling – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Francois Chevalier

Jämför och hitta det billigaste priset på Illustrerad segling innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Illustrerad segling är skriven av Francois Chevalier och gavs ut 2009-02-02.

Illustrerad segling som bok, ljudbok eller e-bok.
Illustrerad segling

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 308

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Illustrerad segling

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Illustrerad segling. Boken är skriven av författaren Francois Chevalier. Bokförlaget Sjöbris är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Illustrerad segling var 2009-02-02.

Originalspråket som Francois Chevalier skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sport & fritid vilket ger den Prcda som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Illustrerad segling i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 89 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 171 x 6 mm och den väger så mycket som 287 g. Illustrerad segling ISBN är . Illustrerad segling är en fristående bok .


Läs Illustrerad segling som bok

För dig som vill köpa och läsa Illustrerad segling som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 308 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Illustrerad segling som ljudbok

Vill du lyssna på Illustrerad segling som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Illustrerad segling som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Illustrerad segling som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Illustrerad segling som pocket

Illustrerad segling finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Illustrerad segling med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Illustrerad segling med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Illustrerad segling
 • Författare: Francois Chevalier
 • Genre: Sport & fritid
 • Förlag: Bokförlaget Sjöbris
 • Utgivningsdatum: 2009-02-02
 • Pris: 308
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 89
 • Fysiska dimensioner: 242 x 171 x 6 mm
 • SAB: Prcda
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Illustrerad segling?

Illustrerad segling är skriven av författaren Francois Chevalier

När gavs Illustrerad segling ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-02-02.

Var kan jag köpa Illustrerad segling?

Vi rekommenderar att du köper Illustrerad segling hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Konsten att på ett säkert och elegant sätt manövrera en segelbåt, förutsätter att man till fullo förstår de krafter som påverkar båten och dess balans. Det är lätt att säga men desto svårare att omvandla till praktik, när vind, vågor och eventuell ström tas med i bilden. Det är ur den vinkeln som båtkonstruk tören och seglaren François Chevalier har valt att be skriva det mesta man behöver veta för att kunna segla självständigt och säkert. Läsaren tas här med ombord på en imaginär lång seglingstur där alla nödvändiga manövrer utförs – allt från att hissa framför allt spinnaker och gennaker, ta in rev och manövrera för motor, till att bärga en man överbord, gippa och ankra för både motor och segel. Totalt beskrivs fler än 50 grundläggande manövrer i detaljerade steg-för-steg instruktioner och tydliga illustrationer. Det finns också mängder med tips och råd för att sporra läsaren att utvecklas som seglare. När du har läst den här boken kommer du inte att sakna motivation att öva på att manövrera din båt lika elegant och säkert som kappseglarna! Om författaren Den franske författaren, utbildaren och båtkonstruktören François Chevalier är mycket omtyckt för sina böcker om segling och den höga kvaliteten på sina illustrationer. Hans långa erfarenhet som seglare – i allt från jollar till oceanseglare – och stora kunskaper om dagens moderna segelbåtar, förmedlas här genom tydliga och lättfattliga instruktioner som samtidigt är avancerade nog att väcka läsarens lust att vidareutvecklas som seglare.

Utgivande förlag: Bokförlaget Sjöbris