Illustrator CS6 Grunder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristina Lundsgård

Jämför och hitta det billigaste priset på Illustrator CS6 Grunder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Illustrator CS6 Grunder är skriven av Kristina Lundsgård och gavs ut 2012-10-29.

Illustrator CS6 Grunder som bok, ljudbok eller e-bok.
Illustrator CS6 Grunder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 581

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Illustrator CS6 Grunder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Illustrator CS6 Grunder. Boken är skriven av författaren Kristina Lundsgård. Docendo är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Illustrator CS6 Grunder var 2012-10-29.

Originalspråket som Kristina Lundsgård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Illustrations- & ritprogram vilket ger den Puh,604.2 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Illustrator CS6 Grunder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 175 x 15 mm och den väger så mycket som 440 g. Illustrator CS6 Grunder ISBN är 9789172079854. Illustrator CS6 Grunder är en del av serien: På rätt kurs.


Läs Illustrator CS6 Grunder som bok

För dig som vill köpa och läsa Illustrator CS6 Grunder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 581 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Illustrator CS6 Grunder som ljudbok

Vill du lyssna på Illustrator CS6 Grunder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Illustrator CS6 Grunder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Illustrator CS6 Grunder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Illustrator CS6 Grunder som pocket

Illustrator CS6 Grunder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Illustrator CS6 Grunder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Illustrator CS6 Grunder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Illustrator CS6 Grunder
 • Författare: Kristina Lundsgård
 • Genre: Illustrations- & ritprogram
 • Förlag: Docendo
 • Utgivningsdatum: 2012-10-29
 • Pris: 581
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 242 x 175 x 15 mm
 • SAB: Puh,604.2
 • ISBN: 9789172079854

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Illustrator CS6 Grunder?

Illustrator CS6 Grunder är skriven av författaren Kristina Lundsgård

När gavs Illustrator CS6 Grunder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-29.

Var kan jag köpa Illustrator CS6 Grunder?

Vi rekommenderar att du köper Illustrator CS6 Grunder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Illustrator CS6 är ett kreativt och avancerat ritprogram där du skapar och bearbetar illustrationer. Programmet kan användas för att göra alltifrån enkla illustrationer till mer omfattande trycksaker som flyers, affischer med mera. Eftersom objekten skapas i form av vektorgrafik kan de sedan användas i alla möjliga storlekar utan att förlora sin bildkvalitet. I den här boken kommer du att få lära dig grundläggande funktioner i programmet, till exempel hur du handskas med arbetsytan, banor och lager, hur du skapar, färglägger, omformar och grupperar objekt och linjer. I boken beskrivs hur du effektfullt kan förändra utseende på objekt genom att arbeta med olika fyllningar, grafikformat och övertoningar.Boken tar upp flera av nyheterna i Illustrator CS6. Numera krävs betydligt färre antal steg för att skapa och redigera mönster, vidare bjuder funktionen bildkalkering på renare kalkering och bättre färgigenkänning. Ett kapitel ägnas åt hur du sparar på rätt sätt, exempelvis när du vill spara objekt för tryck eller webb.Boken kan användas för både pc och Mac. I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Utgivande förlag: Docendo