Idrottsskador : en illustrerad guide – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roald Bahr

Jämför och hitta det billigaste priset på Idrottsskador : en illustrerad guide innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Idrottsskador : en illustrerad guide är skriven av Roald Bahr och gavs ut 2015-04-14.

Idrottsskador : en illustrerad guide som bok, ljudbok eller e-bok.
Idrottsskador : en illustrerad guide

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 409

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Idrottsskador : en illustrerad guide

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Idrottsskador : en illustrerad guide. Boken är skriven av författaren Roald Bahr. SISU Idrottsböcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Idrottsskador : en illustrerad guide var 2015-04-14.

Originalspråket som Roald Bahr skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsmedicin & idrottsskador vilket ger den Vu som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Idrottsskador : en illustrerad guide i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 495 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 220 x 20 mm och den väger så mycket som 1228 g. Idrottsskador : en illustrerad guide ISBN är 9789187745508. Idrottsskador : en illustrerad guide är en fristående bok .


Läs Idrottsskador : en illustrerad guide som bok

För dig som vill köpa och läsa Idrottsskador : en illustrerad guide som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 409 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Idrottsskador : en illustrerad guide som ljudbok

Vill du lyssna på Idrottsskador : en illustrerad guide som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Idrottsskador : en illustrerad guide som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Idrottsskador : en illustrerad guide som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Idrottsskador : en illustrerad guide som pocket

Idrottsskador : en illustrerad guide finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Idrottsskador : en illustrerad guide med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Idrottsskador : en illustrerad guide med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Idrottsskador : en illustrerad guide
 • Författare: Roald Bahr
 • Genre: Idrottsmedicin & idrottsskador
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Utgivningsdatum: 2015-04-14
 • Pris: 409
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 495
 • Fysiska dimensioner: 280 x 220 x 20 mm
 • SAB: Vu
 • ISBN: 9789187745508

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Idrottsskador : en illustrerad guide?

Idrottsskador : en illustrerad guide är skriven av författaren Roald Bahr

När gavs Idrottsskador : en illustrerad guide ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-14.

Var kan jag köpa Idrottsskador : en illustrerad guide?

Vi rekommenderar att du köper Idrottsskador : en illustrerad guide hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Allt om idrottsskador av världsledande experter. Den här boken är ett måste för dig som vill veta allt om den senaste kunskapen om idrottsskador. Idrottsmedicinaren Roald Bahr (red) har samlat världsledande experter på idrottsskador som beskriver hur de undersöker, behandlar och rehabiliterar akuta skador och belastningsskador. Läsaren får följa hela den kliniska processen, från patientens problem via symtom och klinisk undersökning till diagnos, behandling och rehabilitering. Allting beskrivs logiskt och strukturerat. Olika skadetyper, skademekanismer och behandlingsmetoder beskrivs ur nya pedagogiska vinklar. Inte minst har den medicinska illustratören Tommy Bolic tecknat över 300 anatomiska färgillustrationer vilket visar skadorna och behandlingsmetoderna än mer tydligt. Denna upplaga ersätter den tidigare och kunskapsnivån och därmed kvaliteten är genomgående betydligt högre tack vare de många världsledande experterna. Boken är först och främst skriven för läkare, sjukgymnaster och annan vårdpersonal inom primärvården. Men även tränare och idrottsutövare har stor glädje av den, inte minst som uppslagsverk. Den Internationella olympiska kommittén (IOK) har via sin medicinska kommitté deltagit i bokens tillblivande, därav de olympiska ringarna på omslaget.

Utgivande förlag: SISU Idrottsböcker