Idilia Dubbs dagbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Genevieve Hill

Jämför och hitta det billigaste priset på Idilia Dubbs dagbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Idilia Dubbs dagbok är skriven av Genevieve Hill och gavs ut 2014-03-11.

Idilia Dubbs dagbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Idilia Dubbs dagbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Idilia Dubbs dagbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Idilia Dubbs dagbok. Boken är skriven av författaren Genevieve Hill. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Idilia Dubbs dagbok var 2014-03-11.

Originalspråket som Genevieve Hill skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Idilia Dubbs dagbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 133 g. Idilia Dubbs dagbok ISBN är . Idilia Dubbs dagbok är en fristående bok .


Läs Idilia Dubbs dagbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Idilia Dubbs dagbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Idilia Dubbs dagbok som ljudbok

Vill du lyssna på Idilia Dubbs dagbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Idilia Dubbs dagbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Idilia Dubbs dagbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Idilia Dubbs dagbok som pocket

Idilia Dubbs dagbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Idilia Dubbs dagbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Idilia Dubbs dagbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Idilia Dubbs dagbok
 • Författare: Genevieve Hill
 • Genre: Biografier
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2014-03-11
 • Pris: 49
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Idilia Dubbs dagbok?

Idilia Dubbs dagbok är skriven av författaren Genevieve Hill

När gavs Idilia Dubbs dagbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-11.

Var kan jag köpa Idilia Dubbs dagbok?

Vi rekommenderar att du köper Idilia Dubbs dagbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den sanna historien om Idilia Dubb?17-åriga Idilia Dubb försvinner spårlöst under en resa på Rhen.Tio år senare påträffas hon död i en slottsruin, tillsammans med sin dagbok.Genevieve Hill, en god vän till Idilia Dubb, tar hand om dagboken, men den faller i glömska, ända tills på 2000-talet.

Utgivande förlag: En bok för alla