Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kenneth Österlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld är skriven av Kenneth Österlin och gavs ut 2019-09-17.

Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som bok, ljudbok eller e-bok.
Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld. Boken är skriven av författaren Kenneth Österlin. Kenneth Österlin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld var 2019-09-17.

Originalspråket som Kenneth Österlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning Design Skönlitteratur Upphovsrätt vilket ger den Oeae-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 18 mm och den väger så mycket som 489 g. Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld ISBN är 9789163986031. Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld är en fristående bok .


Läs Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som bok

För dig som vill köpa och läsa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som ljudbok

Vill du lyssna på Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld som pocket

Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld
 • Författare: Kenneth Österlin
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning Design Skönlitteratur Upphovsrätt
 • Förlag: Kenneth Österlin
 • Utgivningsdatum: 2019-09-17
 • Pris: 329
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 18 mm
 • SAB: Oeae-c
 • ISBN: 9789163986031

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld?

Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld är skriven av författaren Kenneth Österlin

När gavs Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-17.

Var kan jag köpa Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld?

Vi rekommenderar att du köper Idéskydd för kreativa : handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöld hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

2:a uppdaterade upplagan 2019Idéskydd för kreativa – handbok i immaterialrätt och strategier mot idéstöldHar du eller ditt företag en idé som ni vill exploatera? Då måste ni välja rätt strategi för att undvika idéstöld och stärka de kommersiella möjligheterna. Men vad innebär det och hur gör man? Den här handboken hjälper dig att tänka efter före och välja rätt skyddsstrategi. Situationen, era affärsmål och era resurser får avgöra vilken nivå som är rätt. Med sina många konkreta råd och illustrerade exempel ger boken ett brett och praktiskt perspektiv på idéskydd. Här visas inte bara hur immaterialrätten fungerar och vad som krävs för ett starkt skydd. De lagstadgade skyddsmöjligheterna som patent, mönsterskydd, varumärke och upphovsrätt är nämligen bara ett av alternativen man kan välja för att skydda sin idé. Hur ni hanterar information, samarbeten och kompetens är väl så viktigt för en effektiv skyddsstrategi. Idéskydd för kreativa vänder sig till entreprenörer, uppfinnare, designers och andra kreatörer som vill få en praktisk överblick över snårskogen kring idéskydd. Även rådgivare inom området och studerande kan ha stor nytta av boken. Bokens förord skrivet av Håkan Lans.Sagt om boken:”En mycket bra, heltäckande handbok om hur du kan skydda dina idéer. Lätt att förstå, praktiskt vinklad och med många intressanta exempel. Spelfältet, strategierna och immaterialrätten klargörs och får en struktur. Så låt dig inte avskräckas att förverkliga dina idéer! Boken ger dig en bred och stadig grund att stå på.”Kristina Frisk, CEO Caresumables AB, Årets Uppfinnarkvinna 2016″Idéskydd för kreativa” lyckas på ett konstruktivt och pedagogiskt sätt integrera juridiken i produktutvecklingen och kommersialiseringen, såväl hot som möjligheter. Boken är därför inte endast av intresse för innovatören utan också för den som ger juridiska råd inom IP, Intellectual Property, i vid mening.” Håkan Sjöström, adv inom GOZZO Advokater, specialiserad på immaterial- och marknadsrätt.Mer info på www.designinfo.se

Utgivande förlag: Kenneth Österlin