ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Boström

Jämför och hitta det billigaste priset på ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok är skriven av Gunnar Boström och gavs ut 2019-04-04.

ICI-metoden artros - astma - allergi : en patientbok som bok, ljudbok eller e-bok.
ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 221

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok. Boken är skriven av författaren Gunnar Boström. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok var 2019-04-04.

Originalspråket som Gunnar Boström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den V som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 175 x 15 mm och den väger så mycket som 450 g. ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok ISBN är 9789178510160. ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok är en fristående bok .


Läs ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som bok

För dig som vill köpa och läsa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 221 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som ljudbok

Vill du lyssna på ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok som pocket

ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok
 • Författare: Gunnar Boström
 • Genre: Medicin
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2019-04-04
 • Pris: 221
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 227 x 175 x 15 mm
 • SAB: V
 • ISBN: 9789178510160

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok?

ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok är skriven av författaren Gunnar Boström

När gavs ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-04.

Var kan jag köpa ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok?

Vi rekommenderar att du köper ICI-metoden artros – astma – allergi : en patientbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Samhällets kostnader för sjukdomar och besvär i rörelseorganen är ofattbara 102 miljarder kronor per år.Cirka 1,5 miljoner svenskar lider i olika omfattning av smärta. Många får inte hjälp och konsumerar långsiktiga, farliga värkmediciner.Sannolikt kommer en hel del av dessa att hamna på ortopedklinik och utsättas för en tuff och dyrbar operation med lång rehabiliteringstid.Det finns en metod som kan vända dessa negativa siffror och lidanden – ICI-metoden. Den bygger på ett läkemedel godkänt av Läkemedelsverket redan 1968.ICI-metoden har över 35 års väldokumenterad och beprövad erfarenhet. ÄR INTE DETTA NOG?

Utgivande förlag: BoD