Ice Moon – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Kessler

Jämför och hitta det billigaste priset på Ice Moon innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ice Moon är skriven av Lisa Kessler och gavs ut 2015-11-01.

Ice Moon som bok, ljudbok eller e-bok.
Ice Moon

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ice Moon

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ice Moon. Boken är skriven av författaren Lisa Kessler. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ice Moon var 2015-11-01.

Originalspråket som Lisa Kessler skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Ice Moon i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 318 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 203 x 127 x 18 mm och den väger så mycket som 345 g. Ice Moon ISBN är 9781519226181. Ice Moon är en fristående bok .


Läs Ice Moon som bok

För dig som vill köpa och läsa Ice Moon som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ice Moon som ljudbok

Vill du lyssna på Ice Moon som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ice Moon som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ice Moon som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ice Moon som pocket

Ice Moon finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ice Moon med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ice Moon med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ice Moon
 • Författare: Lisa Kessler
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2015-11-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 318
 • Fysiska dimensioner: 203 x 127 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781519226181

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ice Moon?

Ice Moon är skriven av författaren Lisa Kessler

När gavs Ice Moon ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-01.

Var kan jag köpa Ice Moon?

Vi rekommenderar att du köper Ice Moon hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform