Ibland är man lessen ibland är man glad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martina Montelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Ibland är man lessen ibland är man glad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ibland är man lessen ibland är man glad är skriven av Martina Montelius och gavs ut 2017-01-02.

Ibland är man lessen ibland är man glad som bok, ljudbok eller e-bok.
Ibland är man lessen ibland är man glad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 176

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ibland är man lessen ibland är man glad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ibland är man lessen ibland är man glad. Boken är skriven av författaren Martina Montelius. Bokförlaget Atlas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ibland är man lessen ibland är man glad var 2017-01-02.

Originalspråket som Martina Montelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ibland är man lessen ibland är man glad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 327 g. Ibland är man lessen ibland är man glad ISBN är 9789173895217. Ibland är man lessen ibland är man glad är en fristående bok .


Läs Ibland är man lessen ibland är man glad som bok

För dig som vill köpa och läsa Ibland är man lessen ibland är man glad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 176 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ibland är man lessen ibland är man glad som ljudbok

Vill du lyssna på Ibland är man lessen ibland är man glad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ibland är man lessen ibland är man glad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ibland är man lessen ibland är man glad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ibland är man lessen ibland är man glad som pocket

Ibland är man lessen ibland är man glad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ibland är man lessen ibland är man glad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ibland är man lessen ibland är man glad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ibland är man lessen ibland är man glad
 • Författare: Martina Montelius
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Atlas
 • Utgivningsdatum: 2017-01-02
 • Pris: 176
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 200 x 140 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789173895217

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ibland är man lessen ibland är man glad?

Ibland är man lessen ibland är man glad är skriven av författaren Martina Montelius

När gavs Ibland är man lessen ibland är man glad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-02.

Var kan jag köpa Ibland är man lessen ibland är man glad?

Vi rekommenderar att du köper Ibland är man lessen ibland är man glad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rakel är 32 år och hatar allt som är naturligt. Är det så konstigt? Hon bär på ett hjärta som när som helst kan sluta slå och lungor som hotar att ge henne andnöd. Därtill bär hon på en ångest även den helt naturlig som sliter henne i stycken inifrån. På skolan där hon arbetar får ingen veta hur hon lider. Kollegerna har ändå nog av sig själva. Och Rakel kunde inte bry sig mindre. Hon är upptagen av att vänta på svar på ett brev hon skickat till någon hon tror kan bli en kamrat. Under en sömnlös natt växer sig Rakels längtan efter brev så stark att den materialiserar sig som en ansamling vita, halvt transparenta hinnor i hennes lägenhet. Hinnorna ger ifrån sig ett otäckt ljud, djupt inifrån den helt slutna massan som inkapslar Rakels besvikelse. De verkar vilja henne något. Ibland är man lessen ibland är man glad är en skräckinjagande melodram om människor som är så hjälplösa i sina försök att älska att kärleken blir ondskefull.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas