I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kent Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden är skriven av Kent Andersson och gavs ut 2018-01-24.

I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som bok, ljudbok eller e-bok.
I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 226

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden. Boken är skriven av författaren Kent Andersson. Bokförlaget Atlantis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden var 2018-01-24.

Originalspråket som Kent Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Forntidens historia: till 500 e.Kr. vilket ger den Kb.2,948.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 198 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 155 x 12 mm och den väger så mycket som 371 g. I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden ISBN är 9789188687203. I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden är en fristående bok .


Läs I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som bok

För dig som vill köpa och läsa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 226 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som ljudbok

Vill du lyssna på I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden som pocket

I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden
 • Författare: Kent Andersson
 • Genre: Forntidens historia: till 500 e.Kr.
 • Förlag: Bokförlaget Atlantis
 • Utgivningsdatum: 2018-01-24
 • Pris: 226
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 198
 • Fysiska dimensioner: 227 x 155 x 12 mm
 • SAB: Kb.2,948.01
 • ISBN: 9789188687203

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden?

I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden är skriven av författaren Kent Andersson

När gavs I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-24.

Var kan jag köpa I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden?

Vi rekommenderar att du köper I skuggan av Rom : romersk kulturpåverkan i Norden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under århundradena kring vår tideräknings början dominerades Europa av det romerska riket. Det bredde ut sig runt Medelhavets båda sidor och sträckte sig ändå upp till gränsen mot Skottland i norr. Men så långt som till Norden nådde aldrig den romerska expansionen. Däremot påverkades de människor som bodde i norr på många olika sätt av romersk kultur och det romerska sättet att leva.I denna bok berättar Kent Andersson, docent i arkeologi och en av landets främsta experter på området, den fascinerande historien om kontakterna mellan Norden och Romarriket. Med utgångspunkt från arkeologiska fynd och undersökningar från främst Sverige kastas nytt ljus över en tidigare tämligen okänd epok, som i Norden präglades av stora förändringar. Romerska föremål och idéer spelade en stor roll i denna förändringsprocess. I skuggan av Rom spänner över mer än tusen år av romersk kulturpåverkan. Den börjar under 100-talet f.Kr. och slutar i väringagardets Konstantinopel under 1000-talet e.Kr.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlantis