I natt är jag din

I natt är jag din – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Lindehag

Jämför och hitta det billigaste priset på I natt är jag din innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I natt är jag din är skriven av Lena Lindehag och gavs ut .

I natt är jag din som bok, ljudbok eller e-bok.
I natt är jag din

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om I natt är jag din

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I natt är jag din. Boken är skriven av författaren Lena Lindehag. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I natt är jag din var .

Originalspråket som Lena Lindehag skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för I natt är jag din är det: 9789180313261.


Läs I natt är jag din som bok

För dig som vill köpa och läsa I natt är jag din som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I natt är jag din som ljudbok

Vill du lyssna på I natt är jag din som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs I natt är jag din som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I natt är jag din som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I natt är jag din som pocket

I natt är jag din finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I natt är jag din med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I natt är jag din med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: I natt är jag din
  • Författare: Lena Lindehag
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313261

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I natt är jag din?

I natt är jag din är skriven av författaren Lena Lindehag

När gavs I natt är jag din ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa I natt är jag din?

Vi rekommenderar att du köper I natt är jag din hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är tidigt nittiotal i en mindre stad i Bergslagen. Sextonåriga Jennifer har precis gått ut högstadiet och ser fram emot sommarlovet. Men en kväll försvinner hon spårlöst. Kommissarie Albert Steen får i uppgift att lösa mysteriet. Snart märker han att det har skett en serie stölder av kvinnounderkläder i området, och skolans fritidsledare misstänks ha tafsat på eleverna. Allting ser ut att hänga ihop, men Albert tvekar. Trettio år senare sitter terapeuten Sara Benedikt på sin praktik i Stockholm. Hennes exmake har hört av sig igen, och hans trakasserier blir allt brutalare. När Albert Steen kommer till henne för att få hjälp innebär det en chans för dem båda att läka sina sår. Men insatserna är höga och det dröjer inte länge förrän deras liv är i fara. LENA LINDEHAG är journalist på Expressen och har tidigare arbetat som nyhets- och kriminalreporter. Hon har tillsammans med Ingela Jansson gett ut <i>Mina åtta år i Kality</i>. <i>I natt är jag din</i> är hennes skönlitterära debut och första delen i serien om den forensiska psykologen Sara Benedikt.   "Vilken nagelbitare! Det är spännande, brutalt och stundtals riktigt rått och otäckt – en bra thriller helt enkelt. Det här är en sådan där bok som kryper in, som jag drömt mardrömmar om på natten, alltså en bok helt i min smak." – Minbokstapel "Wow, vilken deckardebut! Den här boken sträckläste jag! Slutet är ruggigt spännande och den här serien ser jag verkligen fram emot att läsa!" – Helenasdeckartips "Oj så spännande, det här är ingen cosy crime deckare, lite läskig och rå emellanåt, som en thriller ska vara. Välskriven och det är många trådar, som vävs ihop på ett väldigt bra sätt. Jag hoppas verkligen att få läsa mer av Lena och följa Saras fortsatta liv." – Ewasboktips <i> </i> <b> </b>

Utgivande förlag: Bokfabriken