I köket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Monica Ali

Jämför och hitta det billigaste priset på I köket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I köket är skriven av Monica Ali och gavs ut 2011-12-08.

I köket som bok, ljudbok eller e-bok.
I köket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I köket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I köket. Boken är skriven av författaren Monica Ali. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I köket var 2011-12-08.

Originalspråket som Monica Ali skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa I köket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 513 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 280 g. I köket ISBN är . I köket är en fristående bok .


Läs I köket som bok

För dig som vill köpa och läsa I köket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I köket som ljudbok

Vill du lyssna på I köket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I köket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I köket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I köket som pocket

I köket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I köket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I köket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I köket
 • Författare: Monica Ali
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2011-12-08
 • Pris:
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 513
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I köket?

I köket är skriven av författaren Monica Ali

När gavs I köket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-08.

Var kan jag köpa I köket?

Vi rekommenderar att du köper I köket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gabriel Lightfoot är framgångsrik köksmästare på Imperial Hotel i London. Han är hängiven och noggrann, hård men rättvis mot personalen, som är en brokig samling människor från skilda delar av världen, var och en med sin egen historia att berätta – eller förtiga.Gabriel planerar att starta en egen restaurang tillsammans med två inflytelserika kompanjoner. Arbetet är det viktigaste i hans liv och han är nöjd med att bo ensam i en påver hyreslägenhet. Men flickvännen vill att de ska flytta ihop, gifta sig och skaffa barn.När en i personalen, ukrainaren Yuri, hittas död börjar Gabriel förföljas av mardrömmar. Yuri har i hemlighet bott i källaren under köket tillsammans med Lena som arbetar i disken. Gabriel känner sig manad att ta hand om Lena och hon flyttar in hos honom En märklig sexuell relation uppstår och Gabriel anfäktas av samvetskval över att han utnyttjar henne samtidigt som hans verklighetsuppfattning börjar vackla under hennes inflytande.Hotellköket känns allt hetare och trängre, kontoret mer och mer ostädat och krävande och de vindlande källargångarna under köket alltmer börjar likna en gravkammare. Tillvaron för Gabriel blir successivt förvrängd och han snärjer in sig i lögner och ljuger för sin flickvän, för Lena, för sin personal och till slut för sig själv. Långsamt och obönhörligt går han mot ett totalt sammanbrott i en värld som snart bara består av osammanhängande fragment.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket