I häxornas tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maj Bylock

Jämför och hitta det billigaste priset på I häxornas tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I häxornas tid är skriven av Maj Bylock och gavs ut 2010-12-14.

I häxornas tid som bok, ljudbok eller e-bok.
I häxornas tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I häxornas tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I häxornas tid. Boken är skriven av författaren Maj Bylock. Dejavu Publicering är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I häxornas tid var 2010-12-14.

Originalspråket som Maj Bylock skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Häxor & spöken vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa I häxornas tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 415 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 640 g. I häxornas tid ISBN är 9789174512489. I häxornas tid är en del av serien: Häxserien.


Läs I häxornas tid som bok

För dig som vill köpa och läsa I häxornas tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I häxornas tid som ljudbok

Vill du lyssna på I häxornas tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I häxornas tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I häxornas tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I häxornas tid som pocket

I häxornas tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I häxornas tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I häxornas tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I häxornas tid
 • Författare: Maj Bylock
 • Genre: Häxor & spöken
 • Förlag: Dejavu Publicering
 • Utgivningsdatum: 2010-12-14
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 415
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 25 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789174512489

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I häxornas tid?

I häxornas tid är skriven av författaren Maj Bylock

När gavs I häxornas tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-12-14.

Var kan jag köpa I häxornas tid?

Vi rekommenderar att du köper I häxornas tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Pang! Ett skott! Anneli springer rakt in i skogen. Nu är de här för att hämta henne! De som kallar henne häxa. Runt henne dånar forsen, men sakta förvandlas dånet till musik. Där ute i vattnet sitter någon …Att kunna bota sjuka och därför bli kallad häxa kunde kosta livet förr i världen. Häxor skulle brännas på bål! I häxornas tid bygger på ett domsprotokoll från 1600-talet där en 11-årig flicka stod inför rätta. I första delen, Häxprovet, ska Anneli passa sina småsyskon. Men stugan börjar brinna och skräckslagen springer hon ut i skogen. Gamla Ylva som kan bota sjuka och ibland kallas häxa tar hand om henne och lär henne sin botarkonst.I andra delen, Häxans dotter, flyr Anneli för att inte bli utpekad som häxa. Hon upplever mycket hemskt men möter också kärleken.I tredje delen, Häxpojken, följer vi hennes son Ulv som har ärvt Annelis förmåga att bota sjuka. Han anar att hans mor kan vara en sådan som folk kallar häxa och… Läs själv!Serien omfattar ytterligare fyra delar som inte ingår i denna upplaga: Häxguldet, Häxkatten, Häxbrygden och Häxdoktorn.Maj Bylock är en av våra flitigaste och mest lästa barn- och ungdomsboksförfattare, huvudsakligen av böcker med historisk anknytning. Förutom sin egen stora produktion har hon under många år återberättat en rad klassiker i serien Äventyrsklassiker. 2006 utnämndes hon till hedersdoktor vid Karlstads universitet.

Utgivande förlag: Dejavu Publicering