I en klass för sig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Curtis Sittenfeld

Jämför och hitta det billigaste priset på I en klass för sig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I en klass för sig är skriven av Curtis Sittenfeld och gavs ut 2016-12-13.

I en klass för sig som bok, ljudbok eller e-bok.
I en klass för sig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I en klass för sig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I en klass för sig. Boken är skriven av författaren Curtis Sittenfeld. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I en klass för sig var 2016-12-13.

Originalspråket som Curtis Sittenfeld skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa I en klass för sig i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 444 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 111 x 27 mm och den väger så mycket som 235 g. I en klass för sig ISBN är 9789175036441. I en klass för sig är en fristående bok .


Läs I en klass för sig som bok

För dig som vill köpa och läsa I en klass för sig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I en klass för sig som ljudbok

Vill du lyssna på I en klass för sig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I en klass för sig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I en klass för sig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I en klass för sig som pocket

I en klass för sig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I en klass för sig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I en klass för sig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I en klass för sig
 • Författare: Curtis Sittenfeld
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2016-12-13
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 444
 • Fysiska dimensioner: 178 x 111 x 27 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789175036441

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I en klass för sig?

I en klass för sig är skriven av författaren Curtis Sittenfeld

När gavs I en klass för sig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-13.

Var kan jag köpa I en klass för sig?

Vi rekommenderar att du köper I en klass för sig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lee Fiora är en intelligent och observant fjortonåring när hennes pappa släpper av henne utanför sovsalen till den prestigefyllda internatskolan i Massachusetts. Hon har lämnat sin livliga lyckliga familj efter att ha sökt ett stipendium till Ault som hon, åtminstone delvis, valt på grund av den glassiga broschyr hon beundrat. Men Lee upptäcker snart att skolan är en sluten värld av blaserade, attraktiva ungdomar som tillbringar sina lov på exklusiva semesterorter och som bara kommunicerar med sina likar. Pengar är något alla andra har, men ingen talar om. I deras sällskap blir Lee någon hon inte vill vara, någon hon inte ens känner igen. Hennes försök att närma sig andra slutar oftast i att hon sluter sig än mer. Hur ska man veta vem man är, när ingenting omkring påminner en?Curtis Sittenfelds debutbok är en insiktsfull, hjärtslitande och rolig uppväxthistoria, likaväl som ett skickligt utforskande av klass ochkön i ett drivhus av tonårsångest, sex och ambition. I en klass för sig fick ett jublande mottagande när den först gavs ut 2005, och ses idag som en modern klassiker.

Utgivande förlag: Månpocket